Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз се извиниавам 4е не доидох но ниама6е на4ин просто отново биах зает но другиа пат 6те направиа вси4ко вазмойно да доида :D
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

scrolllock написа:
      И аз щях да идвам да ви досадя за първи път на срещите, но неуспях... др път
      Нямаше да досадиш а щеше да допълниш картинката от 13 бравока подредени 1 до друг, по думи на колегите досега подобно е нямало а дано и повече да станем следващия път!!! Очакваите снимки...
      Прикачени файлове
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
        scrolllock написа:
        И аз щях да идвам да ви досадя за първи път на срещите, но неуспях... др път
        Нямаше да досадиш а щеше да допълниш картинката от 13 бравока подредени 1 до друг, по думи на колегите досега подобно е нямало а дано и повече да станем следващия път!!! Очакваите снимки...
        :D Ами смятам, че щях да досадя, защото нищо не разбирам и другото е, че нямаше как да се вписвам до 13те браво автомобила защото аз съм с Пунто и щеше да стои малко ... :D но ще се радвам да дойда да се запознаем
        Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

Аз също съм нов, от 3 месеца имам браво и имам много да се уча още но колегите са много свесни и компетентни и ще ти отговорят ако могат на всички въпроси... Относно Пунтото, нали е италианка и то Фиат
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

ето някоя друга снимка и от мен....
            Прикачени файлове
            Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Колеги аз да питам мярка ли се някой със Стило по сбирките?
              Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
              Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходим
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходим
                  а тия с ретро количките кво да правим ще ни земите ли при вас

Коментар

theCOPS написа:
                    Tqnkata написа:
                    Only for bravo drivers.SorrY!
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      theCOPS написа:
                      Tqnkata написа:
                      Only for bravo drivers.SorrY!
                      добре добре ще го имам в первид като не ме искате няма пък да идвам пове4е

Коментар

Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, ..... САМО ФИАТ БРАВО!!!Час 17:30 ..... Мястото паркинга на Братската могила ....Събираме се до 18:00 и тръгваме заедно към стадиона

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!Час 17:30 ..... Мястото паркинга на Братската могила ....Събираме се до 18:00 и тръгваме заедно към стадиона
                          точно така нашия! Официално от следващата неделя всеки с автомобил фиат браво 17:30 на братската могила на паркинга от там на срещата,клуб фиат браво....даже мисля че все още са ми останали и покани от миналата година!theCOPS идвай ама с твоето приятелче с бравото
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!Час 17:30 ..... Мястото паркинга на Братската могила ....Събираме се до 18:00 и тръгваме заедно към стадиона
                            точно така нашия! Официално от следващата неделя всеки с автомобил фиат браво 17:30 на братската могила на паркинга от там на срещата,клуб фиат браво....даже мисля че все още са ми останали и покани от миналата година!theCOPS идвай ама с твоето приятелче с бравото
                            аабе много ясно че ние си варвим комплект :D

Коментар

но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!
                              И голфаджиите ще ни се смеят , като прочетат това.

Коментар

sUkI написа:
                                но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!
                                И голфаджиите ще ни се смеят , като прочетат това.
                                На кои Вас ще се смеят?!
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X