Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

theCOPS написа:
    май не сме от наи-сериозните :D
    колега 3 месеца немогат да ми намерят проблема на фиатката и пак съм на линия въпреки че работи на 3 цилиндъра огледаи се в неделя за РВ2515CH
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Колеги тази седмица 12.04.2009 - неделя в 18 часа ли ???

Коментар

BUH написа:
        theCOPS написа:
        колега 3 месеца немогат да ми намерят проблема на фиатката и пак съм на линия въпреки че работи на 3 цилиндъра огледаи се в неделя за РВ2515CH
        стига си лъгал !
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

BUH написа:
          theCOPS написа:
          ок ще го имам ж предвид а какво му е на фиатката

Коментар

Точно с 20 не но от 40 до 110 варви на газ BUH и Тянката ми се изглеждат от сериозните на срещи и във форума... ама няма ли да се разпознаваме с по някой стикер! днес съм вжв варна и на центъра пред хотел Черно море забелязах много красиво черно браво с очевадния надпис фиат форум българия на задното стъкло, евала на колегата изпълни ми душичката...
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
              Точно с 20 не но от 40 до 110 варви на газ BUH и Тянката ми се изглеждат от сериозните на срещи и във форума... ама няма ли да се разпознаваме с по някой стикер! днес съм вжв варна и на центъра пред хотел Черно море забелязах много красиво черно браво с очевадния надпис фиат форум българия на задното стъкло, евала на колегата изпълни ми душичката...
              няма страшно колега асеножградчанин :D ас ще мина в неделя и ако наистина някои раздава стикери ще взема и за теб стига да ми дадат де

Коментар

Надеждата ме е EVITA да е там, тя каза че ще ми даде стикер а може и карта за Еко... Похвалиха ми Еко като качествени горива иначе и от петрол съм доволен
                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

виж ся за еко нз но за петрола сам сигурен че са наи-добрите е оставям омв на страна

Коментар

виж ся за еко нз но за петрола сам сигурен че са наи-добрите е оставям омв на страна

Коментар

Коментар

Коментар

darkcat2005 написа:
                          Надеждата ме е EVITA да е там, тя каза че ще ми даде стикер а може и карта за Еко... Похвалиха ми Еко като качествени горива иначе и от петрол съм доволен
                          еми ше видим какво ще стане утре като отида те хората ще кажат

Коментар

Хайде стига сме спамили!!! Аз отивам да полея на приятелката ми и ще пия по 1 и за колегите от форума Наздраве!!! Приятна среща утре
                            FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

ТРЪБА 5 ЦОЛА КАК ФЛИА Ф ТРЪБА 4 ЦОЛА УЕадуасхдухаух ехехехехехаухдуасидуасидасд

Коментар

ПААААААААААААААА Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 :P

Коментар

Working...
                                X