Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, отбийте се на общофорумната среща която ще се проведе на 28 и 29 Март в Батак (Цигов чарк)Поне на всички от Пловдив няма никакъв проблем да прескочите до там. Има хора които пътуват за срещата от Русе и Варна.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=39787

Коментар

а ве в неделя някой от вас ще ходи ли....така като гледам прогнозата ще е 21 градуса аз съм там.Други?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
        а ве в неделя някой от вас ще ходи ли....така като гледам прогнозата ще е 21 градуса аз съм там.Други?
        аз ще гледам да доида
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Искам вече наистина да се изфукам с новите джантите и лятните гумите! Искам специално да благодаря на колегите Гошо Баланса и JTD, благодарение на тях вече имам нови гуми, за което за пореден път много им благодаря Ето и малко снимки .... ще ме извените за лошото качество .... друг път ще сложа с хубаво качество !
          4естито колега много са добри джантите с здраве да си ги кара6 и безавариино :D
          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

искам да се посаветвам и с другите колеги дали да си направиа капака така какво 6те кажете :D
            Прикачени файлове
            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
              искам да се посаветвам и с другите колеги дали да си направиа капака така какво 6те кажете :D
              мойто мнение го знаеш
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

sexa86 написа:
                това боя ли е или ?
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                  sexa86 написа:
                  това боя ли е или ?
                  виртуалничка леко...
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги утре ще има ли народ на срещата или ще бягате към общата среща на Цигов Чарк. От скоро имам Браво и не съм идвал та исках да дойда на срещите да го съпоставите с другите JTD-та че ми се струва че има нещо нередно...П.С. Нали не е изменен часа, че някъде четох че ще го сменяте да е по късно от 15часа ????

Коментар

sako_dj написа:
                      Колеги утре ще има ли народ на срещата или ще бягате към общата среща на Цигов Чарк. От скоро имам Браво и не съм идвал та исках да дойда на срещите да го съпоставите с другите JTD-та че ми се струва че има нещо нередно...П.С. Нали не е изменен часа, че някъде четох че ще го сменяте да е по късно от 15часа ????
                      в 3 трябва да сме,заповядай!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Супер ще дойда че имам адски мнгоо въпроси относно моето браво JTD имам чувството че върви по-малко от TD100 ще дам да го тествате да кажете и вие дали да търся проблем или просто да престана да си внушавам

Коментар

sako_dj написа:
                          Супер ще дойда че имам адски мнгоо въпроси относно моето браво JTD имам чувството че върви по-малко от TD100 ще дам да го тествате да кажете и вие дали да търся проблем или просто да престана да си внушавам
                          да се надяваме че нашия нафта спец ще доиде(които е също със Жтд) и ще установи проблема
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

А дано, ако може сподели ника му да му пиша на лично да го питам защото днес останах доста разочарован от моето JTD като на мен ми харесва как върви но го съпоставих с доста по "слаб" автомобил с по-малка кубатура и по-малки конски сили

Коментар

sako_dj написа:
                              А дано, ако може сподели ника му да му пиша на лично да го питам защото днес останах доста разочарован от моето JTD като на мен ми харесва как върви но го съпоставих с доста по "слаб" автомобил с по-малка кубатура и по-малки конски сили
                              споко аз ще го притесня нащо момче да идва утре,ина да ги иб*вам
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много съжалявам че се разминах със срещата на циговчарк, дано поне следващата подобна хвана навреме. Вапроса ми е за утре тоест днес следобед ще има ли някои на паркинга до гребната? Имам време и огромно желание за една дори и скромна срещичка. Пишете за утре моля ви да не се разкарвам напразно.
                                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X