Колеги, отбийте се на общофорумната среща която ще се проведе на 28 и 29 Март в Батак (Цигов чарк)Поне на всички от Пловдив няма никакъв проблем да прескочите до там. Има хора които пътуват за срещата от Русе и Варна.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=39787
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5976 BC написа:Искам вече наистина да се изфукам с новите джантите и лятните гумите! Искам специално да благодаря на колегите Гошо Баланса и JTD, благодарение на тях вече имам нови гуми, за което за пореден път много им благодаря Ето и малко снимки .... ще ме извените за лошото качество .... друг път ще сложа с хубаво качество !ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
-
Колеги утре ще има ли народ на срещата или ще бягате към общата среща на Цигов Чарк. От скоро имам Браво и не съм идвал та исках да дойда на срещите да го съпоставите с другите JTD-та че ми се струва че има нещо нередно...П.С. Нали не е изменен часа, че някъде четох че ще го сменяте да е по късно от 15часа ????
Коментар
-
sako_dj написа:Колеги утре ще има ли народ на срещата или ще бягате към общата среща на Цигов Чарк. От скоро имам Браво и не съм идвал та исках да дойда на срещите да го съпоставите с другите JTD-та че ми се струва че има нещо нередно...П.С. Нали не е изменен часа, че някъде четох че ще го сменяте да е по късно от 15часа ????FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sako_dj написа:Супер ще дойда че имам адски мнгоо въпроси относно моето браво JTD имам чувството че върви по-малко от TD100 ще дам да го тествате да кажете и вие дали да търся проблем или просто да престана да си внушавамHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
sako_dj написа:А дано, ако може сподели ника му да му пиша на лично да го питам защото днес останах доста разочарован от моето JTD като на мен ми харесва как върви но го съпоставих с доста по "слаб" автомобил с по-малка кубатура и по-малки конски силиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Много съжалявам че се разминах със срещата на циговчарк, дано поне следващата подобна хвана навреме. Вапроса ми е за утре тоест днес следобед ще има ли някои на паркинга до гребната? Имам време и огромно желание за една дори и скромна срещичка. Пишете за утре моля ви да не се разкарвам напразно.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар