Той Кадета има необикновения "дар от бога" да олеква с по 50 кила на година само от ръжда! Така че след две години може и под 7,5сек. да ги прави 100км. :P :D
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Той Кадета има необикновения "дар от бога" да олеква с по 50 кила на година само от ръжда! Така че след две години може и под 7,5сек. да ги прави 100км. :P :D
Прав си но може да видиш колко ръжда имаше моя Кадет след ремонта. Много боли да падаш с браво от кадет ама ей на кво да се прави стария кош си беше бързак - бързо движи бързо гние .... Втори такъв Кадет точно с тоя мотор не мога да открия за да се направи едно сравнение..... Имам 2 дръпки с кадета срещу стоково 105JTD (поне така каза собственика му) и с ръка на сърцето казвам че го размазах!
Добър ден колеги един въпрос-аз като несъм член на клуба какво трябва да напражя за да идвам на збирките в Пловдив трябва ли да съм в клуба ?Или моеже да идвам така?
Здравейте!!! Преди няколко седмици се здобих със Fiat BRAVO сега мисля да се присъединя кам вашата група за срещите на всички маниаци на италианските машини. Иаскам да попитам кога ще бъде следващата среща и каде? Благодаря предварително.
Fiat BRAVO 1.6 103 konq pod kapaka i edin v kupeto!!!
Здравейте!!! Преди няколко седмици се здобих със Fiat BRAVO сега мисля да се присъединя кам вашата група за срещите на всички маниаци на италианските машини. Иаскам да попитам кога ще бъде следващата среща и каде? Благодаря предварително.
Неделя,15:00ч.,западния вход на стадион Пловдив зала Чайка.Ама изчакай да се постопли още малко времето че тая неделя имаше около 6 коли!
Коментар