Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!
като не те интересува не пиши в темата бе мойто момче.Щом смяташ че злобеем и ти мислим лошото...ти си знаеш
Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!
Ще се видим на пистата Ся да не пимислиш,че ще карам.Още Не.Просто нещата станаха много сложни.ти за кафета щеше да обаждаш.......?
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continued
Ще се видим на пистата Ся да не пимислиш,че ще карам.Още Не.Просто нещата станаха много сложни.ти за кафета щеше да обаждаш.......?
Саше,обещах ти когато колата е на 100% готова,утре ми идва носача от Италия и вече е на 100% готова.
Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continued
Няма да стане. Аз ще звънна на куките за да не се стига до подобни изцепки. И в Алфа форума това обсъждахме. Като искате пилежи събирайте се по друго време и си правете каквото искате. Не на ИТАЛ срещата да гледам Голфове, Астри, Каялибри и БМВ-та да ми пилят до колата.Радвам се, че много от Вас мислят трезво. Евала!
Няма да стане. Аз ще звънна на куките за да не се стига до подобни изцепки. И в Алфа форума това обсъждахме. Като искате пилежи събирайте се по друго време и си правете каквото искате. Не на ИТАЛ срещата да гледам Голфове, Астри, Каялибри и БМВ-та да ми пилят до колата.Радвам се, че много от Вас мислят трезво. Евала!
аиде да не задалбочаваме темата и тука полициата е наи малки проблем ама не е тва разрешението
Аз съм на същото мнение и подкрепям мнението на колегата"INTEGRALE"!Не мисля,че на тази среща трябва да се правят такива щурутий,пък камо ли да се влачат и коли от друг произход,както ги е цитирал колегата!Много други коли взеха да се навъждат,и стана една..................само простотий!
аз мислих миналата неделя да идвам .... и така като чета и гледам какво е ставало и по добре че не сам дошъл ... Колеги преди срещите наистина бяха много приятни, а напоследък придобиха коренно различен вид !
Колега преди 5 години мъчих един кадет 1.2 по същия начин както и в неделя колегите скъсиха живота на колите си.Когато кадета стана мой (без значение причината) и започнах да го поддържам с парите които аз вадих ми доде акъла!Не мога да обвиня хората който направиха своя кеф и кефа на колегата PB5976BC , първо че момците не си помислиха че измежду толкова "семкаджии" като мен може да изскочи някое хлапе дето мама или тате го е извело в неделя на разходка и втори един миг невнимание би имал кофти последствия!Единственото което можем да направим в такъв момент е да си запалим колите и да си тръгнем!Всеки си носи отговорноста за постъпките но не е целта първо да се избием и после да се съдим!В неделя както каза sUkI на калояново е отворено и ще може да натискате педала и да показвате умения!Ако има ентусиасти за по високи скорости и доста по голяма писта , нека ми се обадят в неделя на сбирката и като се постопли времето ще ги заведа на доста по широко
Обаче,ако бяха ти тряснали колата без да искат,както щеше да стане с мойта,друго щеше да говориш!
Коментар