стикерче си направих вече такаче може само за картичка ме пишете п.с. в неделя след срещата ще ходите ли някаде на кафе,да знам накде да ходя итали или някаде кадето сте вие
На онзи скапаняк J T D не му давай те карта , той не идва да срещите ...... има една поговорка много хубава нали се сещате за колектива ...... айде ще я кажа Който се цепи от колектива нали знаете колектива му го ............
Скапаняка си ти бре,един единствен път,миналата седмица не дойдох и тоя ме нарича скапаняк!Хмммммм,ще си поговорим с теб на 4-ри очи!
запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили
а ве стига и ти си пишел по 4-5 мнения наведнъж половин страница написано чета само твойте изказвания пишете ме и мен с една карта.И аз имам стикер снощи в пощата го намерих
а ве стига и ти си пишел по 4-5 мнения наведнъж половин страница написано чета само твойте изказвания пишете ме и мен с една карта.И аз имам стикер снощи в пощата го намерих
Еми то за това е форума бре,да се пише!
като Ванъо и той един ферман разделен на 8 поста :D :D :D :D
Коментар