Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

онзи ден се пребирах и ме засиакоха с 93км при ограни4ение 50км едвам се оттаравах искаха да ми пи6ат акт 200лв.и за два месеца без кни6ка та едвам се оттарвах с 20 лв :D :D :D
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
      онзи ден се пребирах и ме засиакоха с 93км при ограни4ение 50км едвам се оттаравах искаха да ми пи6ат акт 200лв.и за два месеца без кни6ка та едвам се оттарвах с 20 лв :D :D :D
      Ами за къде си се разбързал???Карай с толкова,колкото е ограничението!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз познавам един такъв колега,където не успя да се оттърве от 250лв акт и лишаване за управление на МПС за 3-месеца!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
          Аз познавам един такъв колега,където не успя да се оттърве от 250лв акт и лишаване за управление на МПС за 3-месеца!
          аааа аз пък един друг знам дето чак през юни 2009 ще има книжка
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

ооо за тия момчета ли става въпрос,аз единия го познааам тои е много .... барз
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Бухал що не земеш да фанеш гората бе дупе? Ти мене нещо ме забрави да го еа...
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

J T D написа:
                sexa86 написа:
                Ами за къде си се разбързал???Карай с толкова,колкото е ограничението!
                а де ама аз ем знам 4е там има полицаи и пак те нали ве4е не пускат борканите и не ги видиах 6тото се биаха скрили на тротоара зад едни драв4ета и така стана
                ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Suppish написа:
                  Бухал що не земеш да фанеш гората бе дупе? Ти мене нещо ме забрави да го еа...
                  абе еи газе ти Винетка зели си че те гледам по центара скитосваш :D :D п.с. Пепо сега като си вече с бегачка що не влезнеш в "тракия рацинг тиим"
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

J T D написа:
                    Ти ли си тва? Ай тия дни да са видим бе кифло

Коментар

Пичове даиде да почнем се сабираме някаде през седмицата,в неделя не всеки може.Ако искате даите да реши в някои ден в някое кафе,бензиностанция да се сабираме.даите предложения
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                        Пичове даиде да почнем се сабираме някаде през седмицата,в неделя не всеки може.Ако искате даите да реши в някои ден в някое кафе,бензиностанция да се сабираме.даите предложения
                        В сряда в итали-то се събират ако искате да идем и ние ама то вчера трябваше.Пък ако искате може и петък,утре
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          BUH написа:
                          В сряда в итали-то се събират ако искате да идем и ние ама то вчера трябваше.Пък ако искате може и петък,утре
                          ем аз лично си ходя с алфистите редовно в итали ама ми се иска и ние да се сабираме някаде
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Ай утре Петък вечерта в 8 само трябва да измислим кафенце къде да е срещата.Колко са навитаци?
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

аз съм ЗА часът ясен само мястото да оточним
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

sexa86 написа:
                                Аз снощи не успях да се отърва, 83км/ч без талон ии не ми работил левия фар.... та се очаква и при мене тримесечие....
                                MB 280 S W108 67' - pickUp
                                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Working...
                                X