Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1912 написа:
    не наистина нищо не съм правил по колата освен сфещи кабели права тръба ся зимата ще го отварям да видим кфо става вътре...на кои от форума е браво с номер 3310?да си признае .
    Тва че ти не си правил не значи че преди теб някой не е свършил работата.Аз също нямам катализатор макар че си мислих че имам.

Коментар

npace написа:
      Що като не съм бил на феста кво?Нямам право да коментирам ли?Явно си някой приближен на 1912 за да заставаш зад него!?Я кажи тогава кво има под капака а?
      да приближен съм му проблем ще затана не само зад него а и зад всеки мои приател ами изпуснал си много като не си отишъл на феста например да видиш предишния собственник на типото и да чеуш какво тои каза за колата но това не е наи важното усещам нещо завист от твоя страна под капака е конус филтара от алфата а под колата има една перфектно направена генерация от VGZ
      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

BUH написа:
        идната неделя ще има стикери за раздаване!!! които иска знае мястото и часа на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        оооо запазетеми и на мен едно стикер4е :D
        ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

пичове стига сте се карали за глупости!!!Бахти типото кав е смисала заради тва да се карате???Еми варви си фиатката и тва е и преди 4 години сефте като е видях на калояново пак си варвеше,кво има под капака никои сигорно вече не знае.Няма смисал поне според мене тва да го правите такав проблем.Моля стига!!!
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

зимата като я отворя ще се разбере всичко а някой по нагоре беше писал да съм се пуснел с на тошо хгт -то ама вчера разбрах че са се пускали с на един причтелпунто 1.4 турбо бяло на цвят и пунтото е дръпнало с много а пък аз дърпам пунтото
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

А,аз разбрах,че са вървяли наравно! А,знаеш ли на колко бара е надуто турбото на пунтото?

Коментар

няма значение важното е че го минавам хохохохоох

Коментар

1912 разбрах че го минаваш при старт от място заради деферциала иначе в движение обратно се получавало... така ли е или маи се баркам ?
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Ш,одеве някъв голфаджия от иконома с голф 4 1.8 20в турбо разправя ,че са е дърпал с типото и невървяло...майче са е объркал или...?

Коментар

Тръгнаха и слуховете и клюкарките....1.8 20в турбо Голф и ти трябва да го дръпнеш даже Суки и то с много...Пример!Watch this video very carefullyhttp://www.vbox7.com/play:42b74d81
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

sUkI написа:
                        ...майче са е объркал или...?

Коментар

с кое типо че нещо не знам??????

Коментар

мн слухове мн нещо се дучуват маи маи
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

пичове стикерите са готови ама в неделя няя мога да доида... някои ако е свободен тая вечер или утре следобеда да се видим да му ги дам да пише
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                                пичове стикерите са готови ама в неделя няя мога да доида... някои ако е свободен тая вечер или утре следобеда да се видим да му ги дам да пише
                                Братле пусни ми една стрелна на телефона аз ще ти звънна да се срещнем да ми дадеш едно
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X