Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

npace написа:
    sUkI написа:
    Намери уред отворко за измерване на звука,после само да не мрънкаш
    Не дърпай дявола за опашката че ще донеса уред!
    Донесете докато не е сложен алпайна

Коментар

Щегаджий!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sUkI написа:
        PB 5976 BC написа:
        Оле кво говориш бе ...... първо тея пищялки не са JVC както каза и не са от пазара за 1 лв. бройката , а са JBL и са от отризиран магазин само на тази фирма.... и тея пищялки JBL свират много повече от всичките ти говорители които си накачил на твоята кола , само можеш да си мечтаеш за тези пищялки ...... , а пък да не говорим за хартиените ми говорители които са отзад на кората , защото неможеш просто и да си помислиш за каква честота на звука става въпрос .... ГЛЕДАМ , ЧЕ СИ МНОГО НАДЪХАН С ТВОЯТА "МУЗИКА" , АКО ИСКАШ И НЕ ТЕ Е СТРАХ , КАКТО СТАВА ОБИКНОВЕНО ..... ДА СЕ НАДСВИРВАМЕ А?КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ОТВОРКООООО???
        Намери уред отворко за измерване на звука,после само да не мрънкаш и на драг ще ти спукам дупето и на всичко само намери уред виж какво съм си поръчал,само чакам братчет ми да се прибере от Германия http://aval-bg.com/catalog/display_m...ubstyle_id=746 със среди еминенс гледай само някоя вечер да не ти нагрея джама и да ти пламнат картоните отзад а пък ако мислиш,че от сега не съм ти достоен да викна едно приятелче което евентуално може да ти е достойно?
        суки това е много добро и аз 6тиах да си взимаМ такова но Х-type е много по добар даже тои е наи високиа клас на алпина но е кам 700-стотака :D
        ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

тва говорителче не е идиално лошо ама и тряя с нещо стабилно и да се захрани
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 мотор

Коментар

PB 5976 BC написа:
              Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 мотор
              шшшшшшшшшш дълъг брутален си майнаааа ужас много нареждаш направо се комплексирах и аз 36_2_33: 36_2_33: 36_2_33: 36_2_33:Я разкажете ся как мина днеска срещата,че аз само за 5 мин дойдох и там бяха само демона и онова типче с гетето :D
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Някой навит за ДРАГ с Опел Астра 97-набор комби?
                Bravo 2.0 20V
                Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Ето , има малко по - горе онзи малкия с HGT-то , той е по гонките!

Коментар

Да го пробвам тогава
                    Bravo 2.0 20V
                    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

ми неска слаба раота беше Тянка ама пак де отчетохме присъствие :D
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        Мишко,ти нямаш пари да си напълниш газовата,за турбота ми говори,то тва турбо щи излезне по-скъпо отколкото си купил цялата кола бе...неска що не дойде,да те видим!Нали много наливаше,че Наско щял да ми сипи и,че не съм можел да си карам колата,насрах ли и голф 3ката гти на митницата?МЛЪКНИ НАЙ-НАКРАЯ И СИ МЕСИ ТАМА БОИТЕ!Как не престанахте да мишкувате в тоя форум,аман от смешници,когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари

Коментар

еее пичове стига де стига се хапете за глупости.даите малко по аиляк няя смисал от такива изказвания и т.н.
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Мишко,ти нямаш пари да си напълниш газовата,за турбота ми говори,то тва турбо щи излезне по-скъпо отколкото си купил цялата кола бе...неска що не дойде,да те видим!Нали много наливаше,че Наско щял да ми сипи и,че не съм можел да си карам колата,насрах ли и голф 3ката гти на митницата?МЛЪКНИ НАЙ-НАКРАЯ И СИ МЕСИ ТАМА БОИТЕ!Как не престанахте да мишкувате в тоя форум,аман от смешници,когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари [/quote]suki бе6е ли на митницата тази ве4ер и ако си бил как бе6е има6е ли не6то куки-гонки а-у :D
                            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sUkI написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              Мишко,ти нямаш пари да си напълниш газовата,за турбота ми говори,то тва турбо щи излезне по-скъпо отколкото си купил цялата кола бе...неска що не дойде,да те видим!Нали много наливаше,че Наско щял да ми сипи и,че не съм можел да си карам колата,насрах ли и голф 3ката гти на митницата?МЛЪКНИ НАЙ-НАКРАЯ И СИ МЕСИ ТАМА БОИТЕ!Как не престанахте да мишкувате в тоя форум,аман от смешници,когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари
                              има едно червено типо дето ше те бие много снощи пак е имало разни неща на митницата полицаи това онова я да споделят запознатите
                              АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

billyboy` написа:
                                има едно червено типо дето ше те бие много снощи пак е имало разни неща на митницата полицаи това онова я да споделят запознатите
                                вчера на митницата щяха да ме приберат полицайте, че неможах да си намера личната карта и ти точно когато ми звънна аз се разправях с тях иначе нямаше нищо няколко човека си отнесаха акчета за неправилно паркиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 и тва беше
                                Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Working...
                                X