npace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
-
sUkI написа:PB 5976 BC написа:Оле кво говориш бе ...... първо тея пищялки не са JVC както каза и не са от пазара за 1 лв. бройката , а са JBL и са от отризиран магазин само на тази фирма.... и тея пищялки JBL свират много повече от всичките ти говорители които си накачил на твоята кола , само можеш да си мечтаеш за тези пищялки ...... , а пък да не говорим за хартиените ми говорители които са отзад на кората , защото неможеш просто и да си помислиш за каква честота на звука става въпрос .... ГЛЕДАМ , ЧЕ СИ МНОГО НАДЪХАН С ТВОЯТА "МУЗИКА" , АКО ИСКАШ И НЕ ТЕ Е СТРАХ , КАКТО СТАВА ОБИКНОВЕНО ..... ДА СЕ НАДСВИРВАМЕ А?КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ОТВОРКООООО???ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 мотор
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 моторFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
PB 5976 BC написа:Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 мотор
Коментар
-
Мишко,ти нямаш пари да си напълниш газовата,за турбота ми говори,то тва турбо щи излезне по-скъпо отколкото си купил цялата кола бе...неска що не дойде,да те видим!Нали много наливаше,че Наско щял да ми сипи и,че не съм можел да си карам колата,насрах ли и голф 3ката гти на митницата?МЛЪКНИ НАЙ-НАКРАЯ И СИ МЕСИ ТАМА БОИТЕ!Как не престанахте да мишкувате в тоя форум,аман от смешници,когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари [/quote]suki бе6е ли на митницата тази ве4ер и ако си бил как бе6е има6е ли не6то куки-гонки а-у :Dето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sUkI написа:PB 5976 BC написа:Винаги избягваш темите .... все с твоите приятели се спасяваш , ти никога и нищо не си направил......!Какво , мен не ме е страх ....?И стига си се мерил с тоя драг с твоята кола , защо се надъхваш така с по - малките мотори , направи на МНОГО ОТВОРЕН на някой в троята категория....да ти сипи да хапнеш!И не ме ядосвай да не сложа малко чип и малко турбаляк и да ти чупя кокалите и веднъж завинаги да ти затворя малката устичка.......но тогава ще се слагаш 8-7 залени листенца за да се върпаш с мен ..... 1.6 моторАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа:има едно червено типо дето ше те бие много снощи пак е имало разни неща на митницата полицаи това онова я да споделят запознатитеFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар