Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    PB 5976 BC написа:
    Абе , Секс как се сменят тези лампички на номера , защото и моите несветят?
    Немогат,аз нали ви споменах ,че имам тоя проблем,номера пречи и немогат да се махнат
    всичко е конспирация на военните не им се връзвайте
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      sUkI написа:
      PB 5976 BC написа:
      Немогат,аз нали ви споменах ,че имам тоя проблем,номера пречи и немогат да се махнат
      всичко е конспирация на военните не им се връзвайте
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

в русия съм
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Еййй , не се базикайте , умнювци!

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Отиваш в КАТ да ти свалят номера 2см надолу,поне аз така направих ако нети се занимава чупиш ръба на пласмасата на която ти е сложен номера и с малко маки пак стааП.С. преди около 2 седмици ходих до калояново и ми направи впечатление че на пистата имаше машини за асфалтиране...дали са готови нз
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
              PB 5976 BC написа:
              Отиваш в КАТ да ти свалят номера 2см надолу,поне аз така направих ако нети се занимава чупиш ръба на пласмасата на която ти е сложен номера и с малко маки пак стааП.С. преди около 2 седмици ходих до калояново и ми направи впечатление че на пистата имаше машини за асфалтиране...дали са готови нз
              или просто късаш плобата и си я пазиш, :D а другото което съм си мислил аз е да и лепна само видната час главичката за номера и да мога да си го свалям когато реша а всъщност да се вижда, че е пломбиран
              Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

еи тоя Тано, само бели сам му в главата П.С. някои да е получил обратно писмо от пича със стикерите???
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  много е лесно.нали опира в номера просто вкарва6 две отверки между номера и лампи4ката натиска6 отверките надолу така4е лампи4ката да излиза на ван а номера да влиза на ватре и излизат супер лесно е опитаите и 6те видите ако все пак се затрудните тази неделиа ако идвам 6те ви покажа :D
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Мерси за инфото!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      Мерси за инфото!
                      мопля радвам се 4е сам помогнал :D

Коментар

Секси направо вземи отверките да ни ги напраиш че сме с леви ръце всичките :D :D :D Бух и аз чакам обратно ама няма
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

BUH написа:
                          еи тоя Тано, само бели сам му в главата П.С. някои да е получил обратно писмо от пича със стикерите???
                          Явор май май ни забрави за тези стикери!Ще му пиша пак едно Л.С! :D
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Tqnkata написа:
                            Секси направо вземи отверките да ни ги напраиш че сме с леви ръце всичките :D :D :D Бух и аз чакам обратно ама няма
                            ок ниама6 проблеми :D :D :D :D :D

Коментар

Я кажете откъде да си взема хубави лампички за светлините н жълти,някакви бели или по-слаби

Коментар

АвтоСпринт

Коментар

Working...
                                X