Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за среща в местността Атолука - 4-5 Ноември.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложение за среща в местността Атолука - 4-5 Ноември.

Така забравих да напомня наи-важното. По предложение на инициативния комитет на така сформиралото се сдружение "Фиат-Ланча"- Пловдив се организира Уикенд с преспиване на местността Атолука на 4-5ти ноември. Не си мислите, че това е само за пловдивчани, заповядаите всички, които сте сериозни и искате да прекарате 2 дни в Родопите. За да ви се светне за обстановката там ето и малко снимков материал.
    Прикачени файлове
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

А тази част на сградата която се вижда зад нас са 4 или 5 стаис по 2 и 3 легла
    Какво искаш да кажеш,че и ако ние от София дойдем, ще се пада по едно легло на маса ли

Коментар

Доста добре изглежда.... Айде 3-та национална среща, за такива несериозници като мен и всички други които пропуснаха втората!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
        Доста добре изглежда.... Айде 3-та национална среща, за такива несериозници като мен и всички други които пропуснаха втората!
        Несериозник номер 2 съм аз... присъединявам се към идеята...От мен: предлагам да направим една хубава обиколка в Ловешкия окръг. Там има много забележителности... да си вземем по едно от онези "паспортчета" в които се събират печати от 100-те забележителности на България и да запичнем от там.Родината ни наистина може да е прекрасна, ако забравим за хората и погледнем природата... А там има какво да се види!
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Много готина среща сте си направили.Ако всички тези хора се бяхте качили на Балкана по същото време - щеше да стане още по-сероизна национална среща. Само EVITA и NGD са оправдани, те дойдоха поне през деня. Като гледам обаче вечерта купон не им е липсвал А това за Атолука - с колко места разполага тази хижа? Да не спим по колите, ако решим да дойдем?

Коментар

Immortal написа:
            Много готина среща сте си направили.Ако всички тези хора се бяхте качили на Балкана по същото време - щеше да стане още по-сероизна национална среща. Само EVITA и NGD са оправдани, те дойдоха поне през деня. Като гледам обаче вечерта купон не им е липсвал А това за Атолука - с колко места разполага тази хижа? Да не спим по колите, ако решим да дойдем?
            Колега, мисля че имаме много хубави коли и спокойно можем да си спинкаме в тях, аз и така съм навита. Ще стане един купон .. не знам при вас как е ама в Пловдив си изкарваме супер добре. Както се вижда от снимките де. Приемаме гости всякакви. И с коли всякакви.

Коментар

На мен ми се заформя малко по-дълга командировка в Пловдив - по време на панаира. Така че ще имаме време да се опознаем и с останалите колеги от Филибето.

Коментар

1во да помоля администратора да премести темата за Атулука като нова тема че гледам набързо се е разрастнала а тук маи не и е мястото. Грешката е моя че не пуснах още вчера като нова 2ро тази хижа и околните на нея бунгала мисля че немогат да съберат не повече от 20 човека (затова ще питам и ще кажа точна броика) но там има и сумати дуги бунгала и места за спане в тази местност, така че по това време на годината място ще има за всички. Пък и като знам че на приказки всички сме много навити а като наближи датата ни няма никъкви мисля ще се съберем и в станцията само. Шегувам се бе :D

Коментар

zgabrovski написа:
                  ....искам и ааааааазззззз.....къде да се запиша.....

Коментар

Наистина ще си изкараме супер ако съдим по събота вечер /с малки забележки /. Само не разбрах кой писа заглавието на темата. Ставаше въпрос за 4 и 5 ноември, а не за 3 и 4 октомври.
                    Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
                    Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
                    ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990

Коментар

Mitko написа:
                      INTEGRALE написа:
                      Наистина ще си изкараме супер ако съдим по събота вечер /с малки забележки /. Само не разбрах кой писа заглавието на темата. Ставаше въпрос за 4 и 5 ноември, а не за 3 и 4 октомври.
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 още не бях изпил сутрешното кафе. Веднага оправям.PS: През ноември не е ли вече доста тежка зимна обстановка горе?
                      Преположих и аз, че нещо такова се е получило :D Има такива опасения за сняг, ама ще видим.
                      Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
                      Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
                      ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990

Коментар

Тъкмо да видим кой може да кара и кой не. Какво като има сняг. Аз няма да съм с колата, нямам зимни гуми. Ейй, пак се уредих. Сега ще пусна темата : "Кой ще качи EVITA до балкана?" :D хахаха Сори, това е от кафето :D

Коментар

Спокоино, че е студено, студено е, но зимата там почва от декември и свършва през маи, така че сняг по това време няма да има. Аз поемам отговорноста следващия път когато се кача до там да проверя наистина какви и колко са възможностите за спане там. Ще направя и снимки на околните обекти, и стаите които предлагат.

Коментар

Е то и сняг да падне, какъв е проблема? слагам веригите и ... няма проблеми!!! :D :D :D :D Пък Евита ако няма кой да те качи, ще те качим при нас в "голямата" кола да видим колко човека събира, че нешто в събота малка ти се видя е ако сме само двамата с гаджето и още хора може да качим. :D :P

Коментар

Ми, колега, вие какви сте такива оптимисти. Да сте закарали двама души, аз виждам едно свобдоно място, вие викате две. То по тая логика аз ще кача 23-ма души при мен ... хихихх Пловдивската група тамън.

Коментар

Working...
                              X