Така забравих да напомня наи-важното. По предложение на инициативния комитет на така сформиралото се сдружение "Фиат-Ланча"- Пловдив се организира Уикенд с преспиване на местността Атолука на 4-5ти ноември. Не си мислите, че това е само за пловдивчани, заповядаите всички, които сте сериозни и искате да прекарате 2 дни в Родопите. За да ви се светне за обстановката там ето и малко снимков материал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за среща в местността Атолука - 4-5 Ноември.
Collapse
X
-
Доста добре изглежда.... Айде 3-та национална среща, за такива несериозници като мен и всички други които пропуснаха втората!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Доста добре изглежда.... Айде 3-та национална среща, за такива несериозници като мен и всички други които пропуснаха втората!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Много готина среща сте си направили.Ако всички тези хора се бяхте качили на Балкана по същото време - щеше да стане още по-сероизна национална среща. Само EVITA и NGD са оправдани, те дойдоха поне през деня. Като гледам обаче вечерта купон не им е липсвал А това за Атолука - с колко места разполага тази хижа? Да не спим по колите, ако решим да дойдем?
Коментар
-
EVITA
Immortal написа:Много готина среща сте си направили.Ако всички тези хора се бяхте качили на Балкана по същото време - щеше да стане още по-сероизна национална среща. Само EVITA и NGD са оправдани, те дойдоха поне през деня. Като гледам обаче вечерта купон не им е липсвал А това за Атолука - с колко места разполага тази хижа? Да не спим по колите, ако решим да дойдем?
Коментар
-
1во да помоля администратора да премести темата за Атулука като нова тема че гледам набързо се е разрастнала а тук маи не и е мястото. Грешката е моя че не пуснах още вчера като нова 2ро тази хижа и околните на нея бунгала мисля че немогат да съберат не повече от 20 човека (затова ще питам и ще кажа точна броика) но там има и сумати дуги бунгала и места за спане в тази местност, така че по това време на годината място ще има за всички. Пък и като знам че на приказки всички сме много навити а като наближи датата ни няма никъкви мисля ще се съберем и в станцията само. Шегувам се бе :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Логан
zgabrovski написа:Доста добре изглежда.... Айде 3-та национална среща, за такива несериозници като мен и всички други които пропуснаха втората!
Коментар
-
Наистина ще си изкараме супер ако съдим по събота вечер /с малки забележки /. Само не разбрах кой писа заглавието на темата. Ставаше въпрос за 4 и 5 ноември, а не за 3 и 4 октомври.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
Mitko написа:INTEGRALE написа:Наистина ще си изкараме супер ако съдим по събота вечер /с малки забележки /. Само не разбрах кой писа заглавието на темата. Ставаше въпрос за 4 и 5 ноември, а не за 3 и 4 октомври.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
EVITA
Тъкмо да видим кой може да кара и кой не. Какво като има сняг. Аз няма да съм с колата, нямам зимни гуми. Ейй, пак се уредих. Сега ще пусна темата : "Кой ще качи EVITA до балкана?" :D хахаха Сори, това е от кафето :D
Коментар
-
Спокоино, че е студено, студено е, но зимата там почва от декември и свършва през маи, така че сняг по това време няма да има. Аз поемам отговорноста следващия път когато се кача до там да проверя наистина какви и колко са възможностите за спане там. Ще направя и снимки на околните обекти, и стаите които предлагат.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
fhh
Е то и сняг да падне, какъв е проблема? слагам веригите и ... няма проблеми!!! :D :D :D :D Пък Евита ако няма кой да те качи, ще те качим при нас в "голямата" кола да видим колко човека събира, че нешто в събота малка ти се видя е ако сме само двамата с гаджето и още хора може да качим. :D :P
Коментар
-
EVITA
Ми, колега, вие какви сте такива оптимисти. Да сте закарали двама души, аз виждам едно свобдоно място, вие викате две. То по тая логика аз ще кача 23-ма души при мен ... хихихх Пловдивската група тамън.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар