Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за среща в местността Атолука - 4-5 Ноември.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И всепак някой няма ли да каже къде се намира Атолука

Коментар

peho написа:
      И всепак някой няма ли да каже къде се намира Атолука
      И аз това изчислявам, понеже евентуално може да има маршрут:Бургас -> Атолука -> Пещера -> Благоевград -> Бургас ... Просто какви сложни ги мислим тука ... ако се получи чинкуечентото голям зор ще види ... пък на връщане може и през софия да минем, да покажа на Fire_999 чинкуечентото ... пък може и на клуба и евентуално да покажа на пича от клуб фиат 126п (все му забравям ника), че неговото фиатче (едното от всичките му, ако ще спа(и)йдъра) не е по-бързо от чинкуечентото, каквото и да ми говори ...По-слаба аеродинамика, по-слаб двигател, по-слаб шофьор (хехе, от баща ми, айде от мен да мине ) и по-слаб мерак

Коментар

Те тука е на 2 км. от село Равногор (по изследване на НАСА е с наи-чистия въздух на балканския полуостров)http://bgmaps.com/map.asp?sid=25bfdb...CE%D0&plz=4582
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Много благодаря ! на 11-12 км от пещера е и без проблеми ще можен да си свършим и там работата ... Дано да може да почака до ноември ...

Коментар

Ами от Атолука до Пещера са по-скоро около 28 км. понеже няма пряк път, трябва да минеш през Брацигово. Е ама мисля, че не е проблем. :D

Коментар

И ние сме там, ако не ни мине котка път
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Mitko написа:
                fhh написа:
                Ами от Атолука до Пещера са по-скоро около 28 км. понеже няма пряк път, трябва да минеш през Брацигово. Е ама мисля, че не е проблем. :D
                От Пазарджик има пряк път до Брацигово без да се минава през Пещера. Изкачването започва почти веднага като се излезе от Брацигово.
                Е да ама от Атолука до Пещера минаваш през брацигово затова съм писал , че са 28 км. :D

Коментар

ffh,доведи двете каки.Киро се снима с тях, а аз не можах.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

matey написа:
                    ffh,доведи двете каки.Киро се снима с тях, а аз не можах.
                    Е, че закъде без тях?!!!

Коментар

fhh написа:
                      е, сега ... ще идваме на 300-350 км и ще правим проблем за 10 ... Да видим дали няма да се промени на коляново (еееееееее писна ми ... Калояново, какво го запомних като коляново - незнам ...) - пещера - благоевград - бургас ...

Коментар

kiler_4o написа:
                        fhh написа:
                        е, сега ... ще идваме на 300-350 км и ще правим проблем за 10 ... Да видим дали няма да се промени на коляново (еееееееее писна ми ... Калояново, какво го запомних като коляново - незнам ...) - пещера - благоевград - бургас ...
                        Верно за какви ти 10 км. говорим особено с наштите коли!

Коментар

x 1/9 написа:
                          Малко офтопик Знаете ли от къде идва името ма местността ??? легендата е много интересна !........Та имало едно време един бей ! ама баш бей бил този и си имал кон. Същински Ат.. невиждан бил конят му. Минал бея през баира и се спрял да почине, завел коня до изовра да пие .... Коня пил и умрял. Водата била толкова студена че гътнала добичето на място.И от тогава в чест на тази случка местността се казва Атолука. Така ми предадоха легендата така ви я предавам и аз
                          колеги, за Ат-частта от името разбирам, но -улука или -олука откъде е?
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Може студената вода дето я е пил коня да е текла от улук :D
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

-лук (-лък, -лик и т.н.) е наставка в турския език, показваща място. ето ви по-разбираем пример: комшу - съсед; комшулук - близката махалаТака че атлук (или атолук) - място, където се сбират конете Ако има някой по-разбиращ (имам предвид да му е майчин език) - нека каже дали е така.Аз така го разтълкувах с оскъдните си познания по комшийски език

Коментар

Immortal написа:
                                -лук (-лък, -лик и т.н.) е наставка в турския език, показваща място. ето ви по-разбираем пример: комшу - съсед; комшулук - близката махалаТака че атлук (или атолук) - място, където се сбират конете Ако има някой по-разбиращ (имам предвид да му е майчин език) - нека каже дали е така.Аз така го разтълкувах с оскъдните си познания по комшийски език
                                като чета обяснението ти .. Коневръз ми изглежда най-правдоподобно за името на местността
                                lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
                                ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
                                Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Working...
                                X