Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за среща в местността Атолука - 4-5 Ноември.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EVITA написа:
    Ми, колега, вие какви сте такива оптимисти. Да сте закарали двама души, аз виждам едно свобдоно място, вие викате две. То по тая логика аз ще кача 23-ма души при мен ... хихихх Пловдивската група тамън.
    Ми, колежке ние не сме оптимисти а реалисти - все пак сме пробвали - колата събира 5 човека, общо около 420 кг. Нали ги видя ония двете како дето дойдоха в събота, та те, аз, гаджето и едно момченце 115 кг - всичкото тва народ ходихме до Перперикон. Бях замислил същата група да ги кача и да дойда на срещата в сряда, че да видите!!! Ама няма да стане, та може снимки да покажа. :D :D :D :D

Коментар

EVITA написа:
      Immortal написа:
      Много готина среща сте си направили.Ако всички тези хора се бяхте качили на Балкана по същото време - щеше да стане още по-сероизна национална среща. Само EVITA и NGD са оправдани, те дойдоха поне през деня. Като гледам обаче вечерта купон не им е липсвал А това за Атолука - с колко места разполага тази хижа? Да не спим по колите, ако решим да дойдем?
      Колега, мисля че имаме много хубави коли и спокойно можем да си спинкаме в тях, аз и така съм навита. Ще стане един купон .. не знам при вас как е ама в Пловдив си изкарваме супер добре. Както се вижда от снимките де. Приемаме гости всякакви. И с коли всякакви.
      говори за себе си ... пробвала ли си да спиш в Cinquecento ? Ще се постарая да уредя нещата и този път да нямаме гости от благоевград ...

Коментар

Хайде сега на Чинкуеченто ли ще се обиждаме. Колата си е кола, има големи и малки. Има Фиати и други марки. Аз в моята кола не съм спала ти в Чинкуеченто ме набута. Нямам нужда от такъв опит, но ако имам колегата по-горе ще ме осветли. Физ зарядката извън колите, моля!

Коментар

НЕ, не се обиждаме на Чинкуеченто! ставаше дума само за возене, за преспиване в него и дума да не става!!! Иначе физзарядката трябва после да е цял ден!!! :D :D :D Пък аз си мисля да си почивам все пак.

Коментар

И ние сме там-ако не стане издънка!А fhh ако ви е тясно в Чинкуечентото-ползвайте го за раница,слагаме го в багажника и идвате с нас....... "Майтап бе Уйли"-бройте и нас
            Croma 2.0 ie
            www.italcars.org

Коментар

я кажете, къде се намира тази местност ? Ако кажете на колко км от Бургас е (да не търся в bgmaps) ще е перфектно ...

Коментар

Ако тръгнеш от "Меден рудник" е далече, ама ако тръгнеш от "краставицата" до атолука е точно 325км
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                  Ако тръгнеш от "Меден рудник" е далече, ама ако тръгнеш от "краставицата" до атолука е точно 325км
                  хахахахахаха значи 335 + 335 = 770770 / 100 = 7,77,7 * 5 = 38,538,5 * 2 = 77 лв максимум...закръглям разхода на 5 понеже сигурно ще обикаляме ...ами не е толкова скъпо ... само трябва да кажете малко подробности - там какво точно ще се прави ? Само почивка и запознанство с други хора, или ще се ходи на други места (за да се знае дали да слагам отгоре)... А запознанствата и срещата с вече познатите ми няма да е лошо пак ... особено fire_999 ... Но има време ... ще видим до тогава ... те до тогава и пружините ще са дошли (айде да не казвам голяма дума, че вече трябваше да са на колата по принцип)...

Коментар

На 05.11. имам рожден ден и 99% няма да присъствам за жалост. Един Скорпион по-малко. Приятно изкарване обаче.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      На 05.11. имам рожден ден и 99% няма да присъствам за жалост. Един Скорпион по-малко. Приятно изкарване обаче.
                      Киро.......дай да го честваме рожденният ти ден там бе......ще приемаш поздравления и подаръци "под масата".....

Коментар

Логан написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Киро.......дай да го честваме рожденният ти ден там бе......ще приемаш поздравления и подаръци "под масата".....
                        Хм... Ще видим! До тогава има доста време! А и има вариант да не съм в БГ тогава точно...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Малко офтопик Знаете ли от къде идва името ма местността ??? легендата е много интересна !........Та имало едно време един бей ! ама баш бей бил този и си имал кон. Същински Ат.. невиждан бил конят му. Минал бея през баира и се спрял да почине, завел коня до изовра да пие .... Коня пил и умрял. Водата била толкова студена че гътнала добичето на място.И от тогава в чест на тази случка местността се казва Атолука. Така ми предадоха легендата така ви я предавам и аз
                          lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
                          ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
                          Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Благодарим ти, колега, на мен ми беше много интересно да го науча. А и името ми се струваше наистина странно. Сега ще знам от къде идва. Доведете си бебенцето, нищо че няма вода понякога ... ама като има ще е студена.

Коментар

EVITA написа:
                              Благодарим ти, колега, на мен ми беше много интересно да го науча. А и името ми се струваше наистина странно. Сега ще знам от къде идва. Доведете си бебенцето, нищо че няма вода понякога ... ама като има ще е студена.
                              Там сме! поне на първо четене семейния съвет каза ДА Имам едни притеснения само ако е снежно. Моята дружка дето има вила там какви ми ги наговори за зимното изкачване на тоз байр.... ако си намерим един трактор да ни издърпа до горе, слизането е супер лесно после! Ще сме първите алпииски спускачи на 4 колела
                              lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
                              ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
                              Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Казах ви, сняг по това време там няма! Верваите ми
                                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                                X