Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впечатления от Италфест 2012

Като един от първите които си тръгна от феста (поради неотложни ангажименти) реших и първи да прикрепя няколко снимки :D Естествено наблегнах на снимки предимно на Купетата

digitalundgrd написа:
    AnotheR написа:
    digitalundgrd написа:
    Винаги съм се чудил защо колегите от "морето" са вечно недоволни от местоположението на Италфеста - и тук и в Алфа Ромео форума...И на мен ми беше далече да бия 3 години под ред по 300км в посока (Междене, Хасково, Сливен), но не мрънкам...А не е да кажете, че ЛУКОЙЛ бачка за мене - беден студент съм... В крайна сметка всичко е по желание, нищо не е задължително...
    БЕДЕН СТУДЕНТ БИЛО МОМЧЕНЦЕТО ..........................Alfa Romeo 147 2.0 TSFIAT Coupe 2.0 16V Turbo Plus аххаахахах
    Момченцето работи и нощни смени, докато ти сладко, сладко си спинкаш и ходи по бригади, докато ти си печеш дупето на морето Така, че недей го мисли ти него, ами гледай себе си
    На бригади ходело момченцето .... само да отбележа колега че нито съм на морето нито си пека дупето нито съм в България и на всичкото отгоре работя на 2 работи .... но въпреки всичко се радвам за теб продължавай с бригадите УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !
    Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Като гледам май ще дам първия си коментар от събитието.. Е освен kaci който е качил малко снимки. Лично аз не останах съвсем доволен от днешния събор. Колегите от Алфа форума те може би са много по доволни защото направиха 5 редици коли, а ние бяхме може би на половината. Кофти се отложи драг състезанието.. От рано почнаха да се разотиват хората и ние също си тръгнахме към 16 h и не разбрах с кар-аудиото и тунинга какво се случи. Но Иначе като цяло все пак си прекарахме добре.
      Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
      Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

аз не сам много очарован а и 10 лева за номера които е размазан?драга ко стана с него сами видяхте сички си тргнаха.за ко си правиххме колите а и пари строшихме да сме подготвени за феста.

Коментар

Много скъп тоя твоя номер :D На мен ми излезе 8 лева вход за двама+ номер.. който наистина и на мен ми се вижда странно размазан.. логотата на трите форума едва се виждат. Не знам дали с всички номера е така или някои от бройките са излезли по калпави от другите
          Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
          Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

AnotheR написа:
            УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !
            Мерси колега да ти се връща....
            FIAT Coupe 16VT

Коментар

само не разбрах защо отмениха драга

Коментар

Разсърдиха се от летището защото имало много коли без контрол на пистата (хората си се пускаха преди състезанието), при което се унищожава маркировката. И забраниха да се проведе драг състезанието. Тя (маркировката) действително бе почернена от гуми, ама и те не знам какво са очаквали??? Уж не било говорено, не знам си какво...Като цяло аз съм доволен, добре си изкарах, запознах се с много хора от форума, видях интересни бИгачки, иии лицето ми изгоря от слънцето. Времето бе чудно, чудно...
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Това си бяха чисти оправдания!Драга го отмениха заради големите драгаджии И аз да бях, и аз нямаше да ги пусна на пистата след тия изпълнения....Пак добре, че не ги изгониха от летището

Коментар

Kuku написа:
                    Това си бяха чисти оправдания!Драга го отмениха заради големите драгаджии И аз да бях, и аз нямаше да ги пусна на пистата след тия изпълнения....Пак добре, че не ги изгониха от летището
                    Подкрепям! Само бих добавил: Пак добре, че не стана някой сакатлък!...Създадох албум в галерията и качих снимките от моя апарат там. Който иска неговите снимки да бъдат добавени в албума, моля да пише.
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Супер беше! На мен ми хареса, видяхме коли, показахме си колите (който има кола, който няма като мен си показа типото :D )Накарахме се малко, напускахме се малко. Хапнахме, пийнахме. Подрифтихме малко.. и хареса ми.Яд ме е, че нямаше организация в драга, да влезнем всички един по един да се пуснем официално.
                      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

аз пропуснах днеска снощи много се напих,догодина ако има пак ще присъствам

Коментар

Кой открадна малките кръгли стикери от стюардесите???

Коментар

Оги,чак до там ли се стигна вече ?Тази година отпаднах поради една важна причина.Догодина ще се остаря да присъствам.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ogi28b написа:
                              Кой открадна малките кръгли стикери от стюардесите???
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X