Като един от първите които си тръгна от феста (поради неотложни ангажименти) реших и първи да прикрепя няколко снимки :D Естествено наблегнах на снимки предимно на Купетата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2012
Collapse
X
-
digitalundgrd написа:AnotheR написа:digitalundgrd написа:Винаги съм се чудил защо колегите от "морето" са вечно недоволни от местоположението на Италфеста - и тук и в Алфа Ромео форума...И на мен ми беше далече да бия 3 години под ред по 300км в посока (Междене, Хасково, Сливен), но не мрънкам...А не е да кажете, че ЛУКОЙЛ бачка за мене - беден студент съм... В крайна сметка всичко е по желание, нищо не е задължително...Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !
-
Като гледам май ще дам първия си коментар от събитието.. Е освен kaci който е качил малко снимки. Лично аз не останах съвсем доволен от днешния събор. Колегите от Алфа форума те може би са много по доволни защото направиха 5 редици коли, а ние бяхме може би на половината. Кофти се отложи драг състезанието.. От рано почнаха да се разотиват хората и ние също си тръгнахме към 16 h и не разбрах с кар-аудиото и тунинга какво се случи. Но Иначе като цяло все пак си прекарахме добре.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Много скъп тоя твоя номер :D На мен ми излезе 8 лева вход за двама+ номер.. който наистина и на мен ми се вижда странно размазан.. логотата на трите форума едва се виждат. Не знам дали с всички номера е така или някои от бройките са излезли по калпави от другитеFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Разсърдиха се от летището защото имало много коли без контрол на пистата (хората си се пускаха преди състезанието), при което се унищожава маркировката. И забраниха да се проведе драг състезанието. Тя (маркировката) действително бе почернена от гуми, ама и те не знам какво са очаквали??? Уж не било говорено, не знам си какво...Като цяло аз съм доволен, добре си изкарах, запознах се с много хора от форума, видях интересни бИгачки, иии лицето ми изгоря от слънцето. Времето бе чудно, чудно...
Коментар
-
Kuku написа:Това си бяха чисти оправдания!Драга го отмениха заради големите драгаджии И аз да бях, и аз нямаше да ги пусна на пистата след тия изпълнения....Пак добре, че не ги изгониха от летищетоex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Супер беше! На мен ми хареса, видяхме коли, показахме си колите (който има кола, който няма като мен си показа типото :D )Накарахме се малко, напускахме се малко. Хапнахме, пийнахме. Подрифтихме малко.. и хареса ми.Яд ме е, че нямаше организация в драга, да влезнем всички един по един да се пуснем официално.Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар