Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

....
    Прикачени файлове
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

колко коли имаше горе долу
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

И на мен ми хареса само с магариите които не трябваше да се правят като започнаха да се гонят по 4 5 коли едни стартират други се връщат трябваше да има накав ред поне за тва а ве квото било било догодина да се надяваме за по сериозна организация и да има драг
        FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

Тая година не е имало еротична автомивка ...тю, язък!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Сега се прибраме и ние.Първо - като цяло - фестът започна много добре, дори споделих на няколко човека, че е по-добре организиран от миналогодишния.След края на феста обаче претеглих нещата, и в крайна сметка - ТОЗИ Италфест НЕ МИ хареса!Имаше плюсове, имаше и минуси, но минусите бяха повече!+Много добър водещ, шапка му свалям! Човека говори през цялото време, беше много забавен и неуморим!+Добра ЖИВА музика. Музикантите се справиха отлично!+Видяхме се с приятели, видяхме си колите...+Добре организирана храна... кюфтетата бяха уникални! -Явно липса на синхронизация между организатори и собственици на пистата. Това заради драга. Изключитлено грозно се получи... Много хора (аз не съм между тях) бяха дошли именно заради драга.-Липсваха събития извън пистата. Вечерята (т.нар. градинско парти) беше организирана в скъп луксозен ресторант. 30 лв за куверт за шведска маса?!?!? (някой ако е ходил, да сподели дали си е струвало). Нощувките - на практика липсваше организация, макар и феста да беше обявен за един ден само. "Организираната" нощувка от 32.50 на човек беше скъпарска... аз си намерих за 12.50 на човек.-Местоположението на Феста - в близост до София определи и посещаемостта - 90% от колите бяха софийски. Италфест все пак е национално събитие.. А на практика се получи сбирка на софийските итал-фенове. -Липсата на интерес дори у софийските съфорумци (не видях страшно много хора, софиянци) пък буди недоумение. За пръв пък Ланчите бяха повече от ФИАТите... айде, почти..

Коментар

за жалост не успях да присъствам, щеше да ми е за първи път ама като гледам снимките е пълна загуба на времето, 40-ет коли срам, ходил съм на бмв събор на пистата в калояново, еми извинете ама там се събират по 2000-3000 човека и една камара коли, и там организацията си беше на място. жалко за нас, дано за напред да се пооправят нещата
              Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
              Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
              Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
              Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
              ............

Коментар

Добре си прекарах, въпреки че не останах до края. Честно казано имаше доста пропуски, но догодина ще е по-добре.И тъй като имаше доста папараци, реших да снимам нещо по-различно. ЦЪК
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Ето и малко снимки от мен:https://picasaweb.google.com/1118808...eat=directlink

Коментар

Коментар

idrltd написа:
                      за жалост не успях да присъствам, щеше да ми е за първи път ама като гледам снимките е пълна загуба на времето, 40-ет коли срам, ходил съм на бмв събор на пистата в калояново, еми извинете ама там се събират по 2000-3000 човека и една камара коли, и там организацията си беше на място. жалко за нас, дано за напред да се пооправят нещата
                      Кви 40 коли??? Аз бях 177-ми нимер. На снимките не се вижда защото пе*алите от летището не ми дадоха да се кача, дори и с охрана, на по-горен етаж за да снимам.Имаше поне 300 машини... може и повече. Който не е бил може само да съжалява, че не е усетил атмосферата. А ти специално по-добре не идвай, а си купи БМВ
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колите бяха около 300.

Коментар

veselin10 написа:
                          idrltd написа:
                          Кви 40 коли??? Аз бях 177-ми нимер. На снимките не се вижда защото пе*алите от летището не ми дадоха да се кача, дори и с охрана, на по-горен етаж за да снимам.Имаше поне 300 машини... може и повече. Който не е бил може само да съжалява, че не е усетил атмосферата. А ти специално по-добре не идвай, а си купи БМВ
                          Аз не искам да влизам в спорове с колеги от форума, и само изказвам моето мнение че съдейки от написаното от колеги от форума и снимковият материал, събора е бил доста постен а ти колега веселин бъди по обективен, аз друго исках да кажа не мястото и хората ами организацията е била слаба за това съдя от много неща, сега всички ще ревнат що аз или някой друг не го организира, не това е проблема ами проблема е че когато се прави дадено нещо трябва да се помисли за всичко, за мен смисъла от едно такова мероприятие е да се усети духа на италианските спортни автомобили,дизаин, управление, двигатели и т.н. никъде не видях много ретро автомобили само 2-3(алфа и масерати), после новите автомобили на фиат, алфа, ланча. После тунинг на автомобилите, относно драга това което са почнали да правят а именно да се гонят по 4-ри автомобила и всеки да влиза на пистата е много опасно и добре че е нямало пострадали и най-лошото, това ми говори че организацията е слаба щом не може да укроти 10-ет тинейджера.Спирам до тук лично след снимките не съжалявам че не съм присъствал, определено за мен това е загуба на време
                          Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                          Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                          Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                          Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                          ............

Коментар

Аз па не мога да разбера друго нещо.Как става така ,че хора които не са били там си изграждат някакво мнение за Феста?Видял няколко снимки,прочел няколко мнения и готов да плюе труда на организаторите.Па как не се намери един да заклейми колегите провалили драга със свободните си изпълнения на пистата,как така един от тия драгаджии не намери сили да изкаже извиненията си към колегите присъствали на Феста.Истината е ,че няма ли дисциплина и има реална опасност някой да пострада, организаторите са длъжни да прекратят събитието.Това е така не само на Феста,а и на всички други подобни състезания.Къде сте господа драгаджии?Ще дадете ли някакво смислено обяснение за вашите действия или ще оставите цялата вина на организаторите?
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Относно ретро-автомобилите - по същото време в Пловдив се провеждаше национален ретро-парад. Срещнахме няколко ретро-автомобила да се прибират вчера.Тест-драйв на новите автомобили така и не разбрах имаше ли, нямаше ли... Много ми се щеше да разкарам малко един ФИАТ "В РЕМОНТ" (FREEMONT)

Коментар

Радвам се, че се виждам на някоя и друга снимка Искам да попитам колегите с тунингованите коли каква бе максималната скорост която достигнаха на пистата?С Типото аз не съм се пускал за скорост, но с Мазератито минахме 220, сякаш 230, но ми се видя слабо..
                                Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                                Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Working...
                                X