Аз като за първа година да присъствам дори и със сериозно закъснение (заради момата отидох чак към 14:30-15:00ч.) Хванах края на състезанието. Честно казано винаги съм си го представял по друг начин...Подредба на паркинга...алфи при алфи ...фиати при фиати...ланчи при ланчи...отделени по модели...да ти е кеф да ги гледаш...на състезанието една ограда поне да не е всички както беше да изкачат по пистата та да надничат...сцената според мен беше грешно сложена и всички останаха далеч от нея...Пропадна драг-а по незнайни причини поне за мен...Разбира се да се организира подобно събитие не е никак лесно и свалям шапка на организаторите, че изобщо са се заели да направят подобно събитие...сцена, група, техника и т.н. За съжаление не винаги всичко минава по вода. Сигурен съм, че някой от следващите пъти ще е доста по добре организирано и подредено! Като за сефте, че отидох сам, късно и не познавах никой мога да кажа, че не останах никак очарован от видяното...но винаги ми харесва да видя пушещи гуми и ръмжащи двигатели!! )) А имаше и доста вървежни печки!!! ))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2012
Collapse
X
-
Re: Впечатления от Италфест 2012
kaci написа:Като един от първите които си тръгна от феста (поради неотложни ангажименти) реших и първи да прикрепя няколко снимки :D Естествено наблегнах на снимки предимно на Купетата
Коментар
-
Тая как мислите, мангал ли е... к*рва ли е.... тя прецака драга....За мен беше първо посещение на такова събитие и в общи линии съм доволен. Хубави хора, хубави коли, хубава бира Кофти е , че трябва да се ресайзват снимките за да се качат. Ще ги сложа във фейса. Имам и няколко клипа....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
И аз съм доволен от Италфеста! Беше много приятно и забавно Видях приятели, приятелки и малко хубави коли С някой даже до сега къркахме.....Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Ето така се учат децата на правилната музика:http://youtu.be/7n57m5AOAjkNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Ето така се учат децата на правилната музика:http://youtu.be/7n57m5AOAjkAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар