Колегите от тоя пост къде сте, ще идвате ли на италфест-а ... Да се съберем на излизане от София и да направим една колона от красоти До тук заяилите сме: 1. injekciona 2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София 3. nastybg - моя мислост
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciСамо да уточним последно откъде и в колко часа трябва да сме там?Аз също не знам къде се намира този магазин.С търсачката излиза бул. Владимир Вазов 83 като адрес. Това ли е магазина и паркинга който ще използваме?
1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciСамо да уточним последно откъде и в колко часа трябва да сме там?Аз също не знам къде се намира този магазин.С търсачката излиза бул. Владимир Вазов 83 като адрес. Това ли е магазина и паркинга който ще използваме?
Да, това е, един е в София, моя грешка, че не съм посочил къде се намира (понеже е сборен пункт на рейсърчетата и е нещо като ОМВ на 202-ра и едно време "Омв Бояна")Ето линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
имам едно малко странно питане но да си кажа.много искам да доведа и жени ми с мен но проблема е такъв че е малко бременна(близнаци,бъдещи италиански фенове като баща си ) и ще има ли подсигурени някакви санитарни условия като химически тоалетни или нещо от сорта че ще ми надуе главата и няма да мога да се накефа на шоуто.
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
имам едно малко странно питане но да си кажа.много искам да доведа и жени ми с мен но проблема е такъв че е малко бременна(близнаци,бъдещи италиански фенове като баща си ) и ще има ли подсигурени някакви санитарни условия като химически тоалетни или нещо от сорта че ще ми надуе главата и няма да мога да се накефа на шоуто.
Ще има химически тоалетни, няма да се .... из полянките Ще има и линейка.
tojagaБута детска количкаРегистриран на: 18 Сеп 2009Мнения: 7Местожителство: София 06 Подуяне1997 Fiat Punto Мнение Пуснато на: Чет, 20 Сеп 2012 07:08:37 Какво става колеги? Кога ще тръгваме и от къде? Нека да се съберем заедно да пътуваме, а не само да приказваме Smileколега мисля че за срещите се уточнихме на 22 от 08:00 до 08:45 се събираме на метро иначе алфа клуба се събират 07:20до 7:45 и тръгват към метро дето другите се събираме а иначе и аз организирам сборен пункт за Дружба 1 и Дружба 2 и близките райони сборен пункт Кауфлан на улица Кап.Димитър Списаревски и бул.Проф.Цветан Лазаров 07;20 до 07:45 и ние към метро
Да, това е, един е в София, моя грешка, че не съм посочил къде се намира (понеже е сборен пункт на рейсърчетата и е нещо като ОМВ на 202-ра и едно време "Омв Бояна")Ето линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=
Значи 7.30 там.....Само дето не можах да разбера защо ни преместиха мненията да се разбираме в тая тема, все едно хората от други градове и паланки не трябва да се разбират примерно в подфорумите за срещите си на местно ниво, ами всеки трябва да се разбира тука в тая тема......разбирам че трябва да вървят мнения и тука, ама господата с Купета са решили да се събират едикъде си, правим го в тема която касае нашия модел, естествено че всеки може да прояви интерес и да дойде на същото място, но пък там си беше мястото където си коментираме нещата който касаят нас.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Значи 7.30 там.....Само дето не можах да разбера защо ни преместиха мненията да се разбираме в тая тема, все едно хората от други градове и паланки не трябва да се разбират примерно в подфорумите за срещите си на местно ниво, ами всеки трябва да се разбира тука в тая тема......разбирам че трябва да вървят мнения и тука, ама господата с Купета са решили да се събират едикъде си, правим го в тема която касае нашия модел, естествено че всеки може да прояви интерес и да дойде на същото място, но пък там си беше мястото където си коментираме нещата който касаят нас.......
Преместена е тук защото в нея се уговаряте от няколко града и се разбирате конкретно за Италфеста.Мненията Ви са преместени от тунинг раздела.Интересно как до сега не попита защо са в тунинг раздела?Нима там им е мястото?
Ми праволинейно погледнато не е там мястото, но пък темата е доста конкретизирана, отнася се за "колеги с Купета", и всеки с такова моментално отваря въпросната тема като види че вътре има нови мнения и веднага разбира къде ще се събират въпросните........идеята е всеки такъв да получи конкретна информация, ся верно че няма общо с тунинга, но не всеки има време да прелиства маса страници за да разбере примерно къде се събират Пунтовците да речем......А и в крайна сметка както и да е, не ми се спори за това.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар