Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
    Или просто ми помогни да си закарам двете коли до Лесново

Коментар

Да не кажа голяма дума...ама този италфест може да е първия на който да успея да присъствам )) пу пу пу...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        Да не кажа голяма дума...ама този италфест може да е първия на който да успея да присъствам )) пу пу пу...
        И аз така! От 5 години по една или друга причина не успявам! И сега съм на тийм билдинг, за който смятам да позакъснея няколко часа в името на феста!
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

няма ли да има и колеги от Пловдив аз съм навит да отидем няколко човека

Коментар

Да питам и тук - пътуващите от Бургас / Ямбол / Сливен / Стара Загора - да пътуваме заедно?

Коментар

Immortal написа:
              Да питам и тук - пътуващите от Бургас / Ямбол / Сливен / Стара Загора - да пътуваме заедно?
              Защо не.Ако искаш може и колонно да наоравим.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта? Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя
                Кара на сгъстен въздух

Коментар

Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува с

Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта?Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя Smile здравеи колега нз дали ще има ако има кажи и на мен защото от квартал дружба сме няколко човека

Коментар

Искам да попитам таксата за участие в дисциплините "майсторско шофиране" и "драг" и в колко часа колите трябва да се явят за преглед ?
                    Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!

Коментар

Re: Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чу

agent4eto написа:
                      Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта?Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя Smile здравеи колега нз дали ще има ако има кажи и на мен защото от квартал дружба сме няколко човека
                      От Алфа форума ,ще се събират на Александър Невски към 7:30 и до колкото знам ,ще тръгват към 8-8:30ч,другата среща е 8 на МЕТРО 1 Трябва да стигнеме до консенсус кой,къде и как Все пак масово си е по добре Софийската група италки да сме доста ,обмислям го да се хвана с алфистите АКо имаш желание ,може да дойдеш
                      Кара на сгъстен въздух

Коментар

До колкото разбрах от клюкарката (facebook) тръгване от Метро на цариградско 8;00 ама не се разбра със сигурност.
                        Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                        Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                        Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

kik73bg написа:
                          blagun написа:
                          И ние ще дойдем с Верчето, но факта, че няма къде да паркирам БМВ-то ме натъжава малко Не убивайте страстта останала в мен!!!П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
                          За теб специално място до входа ще осигурим, ако трябва, щом ще идваш
                          Разчитам на това
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Kuku написа:
                            blagun написа:
                            П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
                            Или просто ми помогни да си закарам двете коли до Лесново
                            Хайде, навит съм С удоволствие ще се кача отново на италианска машина :D
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ето листовката за Италфеста (преработена версия на варианта на SGB от Алфа форума).Явно няма да успеем да отпечатаме и изпратим по градове листовки. Затова, който иска - да сваля файла и да печата. Ето и линк за изтегляне.
                              Прикачени файлове
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

С тоя черен фон, на третата ще ми свършат мастилата на принтера Ще му сменя фона с бял, и тогава.

Коментар

Working...
                                X