Аз да питам тези 4лв. на место ли се плащат ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"
Collapse
X
-
А след това откъде смятате да минете? Питам, за да ви пресрещна някъде по път, защото Баумакс хич не ми е сгоден.. Някъде по Цариградско няма ли шанс да се видим, или пък на Лукойл-а в началото на Тракия? Все си мисля, че през Нови хан ще е най-бързо и пряко достигането на ЛесновоFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
БауМакс е в Хаджи Димитър ... маршута, който предлагам е този по който минах 2008-а за италфест-а и ми се стори най-правилен, а именно - от БауМакс при Хаджи Димитър към Горни, Долни Богоров, Елин Пелин и после с.Лесново ! Ако искате отдругаде ми е все едно, просто мисля, че е най-удачния маршут !Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
agent4eto написа:Аз да питам тези 4лв. на место ли се плащат ?MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Immortal написа:4 лв. е входа на човек (ако съдя от минали години).За автомобилите вход няма - стига да са италиански. За останалите - вход ЗАБРАНЕН.Членовете на клубовете, притежаващи валидни членски карти за 2012 година влизат безплатно.Аз може и да се мярна там, стига да не съвпадне със служебни ангажиментиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Immortal написа:4 лв. е входа на човек (ако съдя от минали години).За автомобилите вход няма - стига да са италиански. За останалите - вход ЗАБРАНЕН.Членовете на клубовете, притежаващи валидни членски карти за 2012 година влизат безплатно.Аз може и да се мярна там, стига да не съвпадне със служебни ангажименти
Коментар
-
blagun написа:И ние ще дойдем с Верчето, но факта, че няма къде да паркирам БМВ-то ме натъжава малко Не убивайте страстта останала в мен!!!П.С. Да взема да си купя пак италианска колаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар