Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

danchy_2101 написа:
    И едно Пунто и най-вероятно една Мереа :D
    ПС. Мерея...
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Yavor написа:
      Смятам да тръгна от Хасково към 7:30, живот и здраве ще стигна до 8:30 на Шел Пазарджик... Па ако ви няма, ше ви мина по магистралата
      Явка, ти да не идваш със самолета Ако е така,кажи да подготвим място за кацане.
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Що бе, до София си стигам обикновено за два часа... Само да не бяха тия камери...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

(= и аз ще довтасам с вещицата

Коментар

AnotheR написа:
            digitalundgrd написа:
            Винаги съм се чудил защо колегите от "морето" са вечно недоволни от местоположението на Италфеста - и тук и в Алфа Ромео форума...И на мен ми беше далече да бия 3 години под ред по 300км в посока (Междене, Хасково, Сливен), но не мрънкам...А не е да кажете, че ЛУКОЙЛ бачка за мене - беден студент съм... В крайна сметка всичко е по желание, нищо не е задължително...
            БЕДЕН СТУДЕНТ БИЛО МОМЧЕНЦЕТО ..........................Alfa Romeo 147 2.0 TSFIAT Coupe 2.0 16V Turbo Plus аххаахахах
            Момченцето работи и нощни смени, докато ти сладко, сладко си спинкаш и ходи по бригади, докато ти си печеш дупето на морето Така, че недей го мисли ти него, ами гледай себе си
            FIAT Coupe 16VT

Коментар

Отделих мненията с впечатления от Италфеста, моля коментари, снимки и пр. от и за Италфеста - там.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=92877
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
              X