Колеги мислим да направим една хубава кулона към Лесново от този линк ще се информирате за часа и мястото: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ewpost&t=73680 .Пловдив и Пазарджик сме заедно каним ви да се присаедините към нас.ПоздравиПС: Колегите от Алфа форума се събират пред стадион Пловдив (до гребната база) на 22-ри от 7 и 30 - 8 часа потеглят от там . В 8 и 30 на Шел Пазарджик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"
Collapse
X
-
digitalundgrd написа:Винаги съм се чудил защо колегите от "морето" са вечно недоволни от местоположението на Италфеста - и тук и в Алфа Ромео форума...И на мен ми беше далече да бия 3 години под ред по 300км в посока (Междене, Хасково, Сливен), но не мрънкам...А не е да кажете, че ЛУКОЙЛ бачка за мене - беден студент съм... В крайна сметка всичко е по желание, нищо не е задължително...Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !
Коментар
-
Must go there. MUST GO! :DТака де, ще гледам криво лево да докарам Фиатката на собствен ход.Искаше ми се да дойда с Волвото с едно ремарке, и да си карам каляската отзад.. :DFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
blagun написа:Искам да съобщя, че 100% идвам, и голямата изненада е, че ще дойда с италианска колаnastybg написа:1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciЕто линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
staik написа:vaskowrc написа:колега за кои шел става въпрос за този на моста марица ли кръговото където е живи и здрави щи ми е първия италфест :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар