Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги мислим да направим една хубава кулона към Лесново от този линк ще се информирате за часа и мястото: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ewpost&t=73680 .Пловдив и Пазарджик сме заедно каним ви да се присаедините към нас.ПоздравиПС: Колегите от Алфа форума се събират пред стадион Пловдив (до гребната база) на 22-ри от 7 и 30 - 8 часа потеглят от там . В 8 и 30 на Шел Пазарджик.
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

колега за кои шел става въпрос за този на моста марица ли кръговото където е живи и здрави щи ми е първия италфест :D
      FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

Благодаря за моменталните и конкретни отговори , радвам се че организацията е на високо ниво
        Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!

Коментар

digitalundgrd написа:
          Винаги съм се чудил защо колегите от "морето" са вечно недоволни от местоположението на Италфеста - и тук и в Алфа Ромео форума...И на мен ми беше далече да бия 3 години под ред по 300км в посока (Междене, Хасково, Сливен), но не мрънкам...А не е да кажете, че ЛУКОЙЛ бачка за мене - беден студент съм... В крайна сметка всичко е по желание, нищо не е задължително...
          БЕДЕН СТУДЕНТ БИЛО МОМЧЕНЦЕТО ..........................Alfa Romeo 147 2.0 TSFIAT Coupe 2.0 16V Turbo Plus аххаахахах
          Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Аз за съжаление ще пропусна заради работни ангажименти....
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Дано утре времето да е наша страна. Че тези дни ме подсетиха на зима, и дебели сметки. Прогнозата е обещаваща иначе.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Дано, че късно все се провежда.Миналата година поне заваля чак накрая
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Must go there. MUST GO! :DТака де, ще гледам криво лево да докарам Фиатката на собствен ход.Искаше ми се да дойда с Волвото с едно ремарке, и да си карам каляската отзад.. :D
                  Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                  Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

vaskowrc написа:
                    колега за кои шел става въпрос за този на моста марица ли кръговото където е живи и здрави щи ми е първия италфест :D
                    Здравей колега! Сбирката ще е в 8 и 30 на Шел Пазарджик на магистралата в 8 и 30 Поздрави !
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

За мое огромно съжаление няма да мога да дойда на феста.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Искам да съобщя, че 100% идвам, и голямата изненада е, че ще дойда с италианска кола
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          Искам да съобщя, че 100% идвам, и голямата изненада е, че ще дойда с италианска кола
                          Ела на БауМакс в 7.30-8.00 сутинта ще тръгнем засега 4 сигурни Купе-та ... гледката ще ти допадне :P
                          nastybg написа:
                          1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciЕто линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=
                          Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                          Fiat Tipo 1991 - ex
                          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

И едно Пунто и най-вероятно една Мереа :D
                            Fiat Punto 1.1 - 1997

Коментар

За съжаление и аз няма да мога да дойда. Приятно прекарване.

Коментар

staik написа:
                                vaskowrc написа:
                                Здравей колега! Сбирката ще е в 8 и 30 на Шел Пазарджик на магистралата в 8 и 30 Поздрави !
                                Смятам да тръгна от Хасково към 7:30, живот и здраве ще стигна до 8:30 на Шел Пазарджик... Па ако ви няма, ше ви мина по магистралата
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X