Дам айде организацията да вземем да се направи списък, кои Купе-та ще тръгваме от София, за да знаем при евентуална среща, кой чакаме ... Аз съм сигурен, за БауМакс, го предложих, но не лобирам толкова за мястото. Без значение ми е !!!
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Аз що си мисля че в 08:00 е входа за автомобили? То няма лошо да се събираме на Метро, ама да не стане да закъснеем!?
Няма как да е късно 8:00 вход за автомобили - 10:00 Начало Какъв е смисъла да си 1-ви в 8:00???? Ами никакъв 8:00 до 8:30 на Метро-1 е най-доброто време
Пистата ще бъде отворена в 8:30,т.е. тогава започват да влизат автомобилите.Вие си правете сметка кога и как ще се събирате и тръгвате.Тези, които са идвали на пистата ,знаят че подхода не е широк и влизането няма да е много бързо.Колите ще влизат една по-една.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
ВАЖНОИскам да съобщя на всички ,които ще идват .Тази година сме помислили и за нашите наследници . От 10:00 до 17:00 има осигурен надуваем замък ,отделно от това сме наели и фирма ,която да осигури на децата и малко забавления.Ще има аниматори ,които ще забавляват децата с разни игри, конкурсчета и други такива.Отделно от това ще има и конкурс за рисунка с награди.Така мислим ,че и децата ще има с какво да се похвалят,че са били на мероприятие ,на което е имало нещо и за тях,а не само да ги разнасяме насам натам.Така че водете децата,да се забавляват и те. :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
ВАЖНОИскам да съобщя на всички ,които ще идват .Тази година сме помислили и за нашите наследници . От 10:00 до 17:00 има осигурен надуваем замък ,отделно от това сме наели и фирма ,която да осигури на децата и малко забавления.Ще има аниматори ,които ще забавляват децата с разни игри, конкурсчета и други такива.Отделно от това ще има и конкурс за рисунка с награди.Така мислим ,че и децата ще има с какво да се похвалят,че са били на мероприятие ,на което е имало нещо и за тях,а не само да ги разнасяме насам натам.Така че водете децата,да се забавляват и те. :D
Коментар