Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта? Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя
Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува с
Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта?Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя Smile здравеи колега нз дали ще има ако има кажи и на мен защото от квартал дружба сме няколко човека
Re: Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чу
agent4eto написа:
Колеги ,ще има ли някакво по-масово тръгване от София?Чува се нещо за Храм Паметника Александър Невски на 22-ри сутринта?Ако има организирано пътуване нека някой напише час и място на тръгване да е по весело по пътя Smile здравеи колега нз дали ще има ако има кажи и на мен защото от квартал дружба сме няколко човека
От Алфа форума ,ще се събират на Александър Невски към 7:30 и до колкото знам ,ще тръгват към 8-8:30ч,другата среща е 8 на МЕТРО 1 Трябва да стигнеме до консенсус кой,къде и как Все пак масово си е по добре Софийската група италки да сме доста ,обмислям го да се хвана с алфистите АКо имаш желание ,може да дойдеш
И ние ще дойдем с Верчето, но факта, че няма къде да паркирам БМВ-то ме натъжава малко Не убивайте страстта останала в мен!!!П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
За теб специално място до входа ще осигурим, ако трябва, щом ще идваш
Разчитам на това
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Ето листовката за Италфеста (преработена версия на варианта на SGB от Алфа форума).Явно няма да успеем да отпечатаме и изпратим по градове листовки. Затова, който иска - да сваля файла и да печата. Ето и линк за изтегляне.
Коментар