Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз да питам тези 4лв. на место ли се плащат ?

Коментар

Звучи добре 8 часа, тоя Баумакс къде точно е че не мога да се сетя по Цариградско да има такъв.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

А след това откъде смятате да минете? Питам, за да ви пресрещна някъде по път, защото Баумакс хич не ми е сгоден.. Някъде по Цариградско няма ли шанс да се видим, или пък на Лукойл-а в началото на Тракия? Все си мисля, че през Нови хан ще е най-бързо и пряко достигането на Лесново
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

БауМакс е в Хаджи Димитър ... маршута, който предлагам е този по който минах 2008-а за италфест-а и ми се стори най-правилен, а именно - от БауМакс при Хаджи Димитър към Горни, Долни Богоров, Елин Пелин и после с.Лесново ! Ако искате отдругаде ми е все едно, просто мисля, че е най-удачния маршут !
          Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
          Fiat Tipo 1991 - ex
          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Аз ако трябва да избирам, бих предпочел маршрута който е по магистрала Тракия-Нови хан и т.н. но ще дойда където мнозинството реши.

Коментар

agent4eto написа:
              Аз да питам тези 4лв. на место ли се плащат ?
              Да колега . Ще има стюарди и охрана на входа.Плащаш и влизаш.Получаваш номер и билет.
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg

благодаря за бързиа отговор

Коментар

На мен ми абсолютно все тая откъде ще минеме, важното е да се събереме повечко хора.
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                  Jet Black E46 M3

Коментар

И на мен ми е все тая, но може би е добра идея да отидем някак си по индивидуално нашия модел, доста народ ще се събира на Лукойла и по Тракията, така че може би през Богров както Насти каза ще е по добре.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Някой от Ботевград или околията случайно да присъства на феста ?

Коментар

Immortal написа:
                        4 лв. е входа на човек (ако съдя от минали години).За автомобилите вход няма - стига да са италиански. За останалите - вход ЗАБРАНЕН.Членовете на клубовете, притежаващи валидни членски карти за 2012 година влизат безплатно.Аз може и да се мярна там, стига да не съвпадне със служебни ангажименти
                        И ние ще дойдем с Верчето, но факта, че няма къде да паркирам БМВ-то ме натъжава малко Не убивайте страстта останала в мен!!!П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          Immortal написа:
                          4 лв. е входа на човек (ако съдя от минали години).За автомобилите вход няма - стига да са италиански. За останалите - вход ЗАБРАНЕН.Членовете на клубовете, притежаващи валидни членски карти за 2012 година влизат безплатно.Аз може и да се мярна там, стига да не съвпадне със служебни ангажименти
                          И ние ще дойдем с Верчето, но факта, че няма къде да паркирам БМВ-то ме натъжава малко Не убивайте страстта останала в мен!!!П.С. Да взема да си купя пак италианска кола
                          Хм... Освен да мина да ви взема

Коментар

Еми земи си има хубави модели ас се надявам освен моето Гранде пунто да вида поне още 2 има и абарт които са добри но ти си знаеш колега дали ще си земеш италянска кола

Коментар

blagun написа:
                              За теб специално място до входа ще осигурим, ако трябва, щом ще идваш
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз ще идвам със сигурност ама май ми се стува неподходящо да вземам цялото семейство .... ?
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X