Ти пък... чакай поне снимките да излезнат тогава нареждай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На кръчма в събота вечер!
Collapse
X
-
EVITA
Явно тези ракии много са му дошли, тука само проверяваме в очакване, но нали човека е отиде при свекърва си, може да не е оцелял през нощта. Нека да имаме търпение. Пък и не ми се мисли какво ще има на тези снимки. Матей, ти поне едни айрянчета пи, няма за какво да се притесняваш :D .
Коментар
-
EVITA
-
EVITA
-
Логан
Скоро имам едно ходене в Пловдив, т.нар. командировка, но имам работа буквално за един час.....и то в събота, така че ще подбера който мога с колата и организираме веднага една софииско-пловдивска среща.....тъкмо ще ми покажете къде е тая борса на Брезовско шосе.......така, че дръжте се....софианци идват.... /ние толкова сме и софианци де, поне половината... /....
Коментар
-
fhh
Ей ама какви сме убавци!!! :D :D :D Слави незнам дали щяхме да помогнем с мистрията ама със сигурност купона щеше да продължи! :P :P :P Нещо май невиждам снимки от дискотеке или от "малкия Новотел" ... къде сааааааааа???Нали пенсионерите отидохме да спим?
Коментар
-
fhh написа:Ей ама какви сме убавци!!! :D :D :D Слави незнам дали щяхме да помогнем с мистрията ама със сигурност купона щеше да продължи! :P :P :P Нещо май невиждам снимки от дискотеке или от "малкия Новотел" ... къде сааааааааа???Нали пенсионерите отидохме да спим?Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар