Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и снимките.
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      naskobg написа:
      Princo написа:
      .............3.Колегата zigi ще провери как стоят нещата,бензиностанции ЗАРА,да ни направят карти с отстъпка,от които пък ще влизат и пари в банка за нас.[/size]
      Ехееее, вие да не се цепите нещо? За вас или за форума? Какво правите момчета?
      Не ,напротив! Внасяме яснота по някои бъдещи въпроси относно нашият клуб и развитието му. Иначе ФФБ си е нашата гордост
      Момчета, кой точно е вашият клуб? Не са хубави тези работи. Поне на мен не ми харесват. Нещо като "Разделяй и владей." Не видяхте ли темата за даренията? Дискутирахте ли какво може да направи този "клуб" за дама? Не, нали? Наистина има нужда от помощ на някои места, но едва ли за тениски. Нека бъдем повече ХОРА и да не се цепим само и само някой да е председател, па макар и на клуб в един град. Не се сърдете, но това е моето мнение.П.С.Някой от вас сети ли се, че ако искате да преговаряте за отстъпки с някой и още повече пари по сметка, трябва да имате сметка. А щом говорите за "клуб", то по закон трябва да имате регистрация и чак тогава сметка.

Коментар

Извиняваме се колега naskobg ,ако сме оставили такива впечатления в тебе. Навярно погрешно се ни разбрал. Няма за какво да се сърдим и бихме взели под внимание това което казваш.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

ЕХЕХЕХЕХЕХЕЙЙЙЙЙ,какво става кви са тия размирици бе ора?За малко да ви остави човек и сте разцепили мъглата.Никой ли не помисли за тва да ми купите подарък днес е димитровден.Ще се радвам на цистерна с гас или бензин 100 октана да я продухам малко моята пущине че се надъхах от ралито вчера в Бургас.Имате много поздрави от колегите с които се видяхме и запознахме в Бургас.А що се отнася до предложението,което сте взели не знам дали е било единодушно,но НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с това да се срещаме през седмица.Това е само моето мнение де.Аз лично ще съм там всяка неделя от 15 часа пък ако ще и сам да съм.А който може го призовавам да присъства.Ако почнем през седмица,това означава никога повече да не се съберем всичките защото нали се сещате един имал работа друг забравил трети бил на село,четвърти не го пускала жена му на пети майка му и ще сме по 2 коли на среща.Ако е това целта ви вместо да се разрастваме да западаме,няма да стане така щото Аз пак повтарям ще съм там всяка неделя,когато съм в града а Вие си мислете коя е редовна среща и коя не е.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде за пецата подарък: http://www.fiat-bg.org/index.php/com...ow_ad&adid=311
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              аз разбирам подарък ама купи му я

Коментар

zigi написа:
                popara801 написа:
                аз разбирам подарък ама купи му я
                Ще му я купя,ама друг път.И добре,че се събрахме да празнуваме димитровден.Бях решил да почерпя всеки който дойде от форума ама след като няма желаещи с които сме те ще намажат,а Вероника да почерпи за изпита,че да не се разправяме.То се е видяло,че Венци няма да почерпи ами карай може би друг път.То се записва в списъка (черния).
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

абе и аз не ми изнася с тези карти аз имам на ЕКО имам и на ЛУКоил а пък сега и на зара ама каквото решите
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честит Имен Ден на Митака да ти е живо и здраво името

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честит имен ден Митак ! Да си жив и здрав и да те се слави името.Аз също ще идвам всяка неделя,така че няма да си сам.Всъщност не е ставало дума за никакво цепене от форума,като Фиат клуб Стара Загора или нещо такова.Ние просто си правим регионални срещи в Стара Загора,които са част от Фиат Форум България.Извинявам се ако е прозвучало като разидинение или нещо подобно !П.П Васко,видя ли тва в линка дет ти говорих
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                        Честит имен ден Митак ! Да си жив и здрав и да те се слави името.Аз също ще идвам всяка неделя,така че няма да си сам.Всъщност не е ставало дума за никакво цепене от форума,като Фиат клуб Стара Загора или нещо такова.Ние просто си правим регионални срещи в Стара Загора,които са част от Фиат Форум България.Извинявам се ако е прозвучало като разидинение или нещо подобно !П.П Васко,видя ли тва в линка дет ти говорих
                        Да за което ти благодаря а и за сним ките също благодарности

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Princo написа:
                          ????????????
                          V.Vencislavov написа:
                          ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!! Днес 25.10.2009 г. 17:00 ч. - паркинга на Техномаркет. Обявявам тази среща за важна и отговорна,тъй като трябва да се вземе общо - сериозно решение за бъдещо развитие,финансиране и избиране на предцедател на "Фиат Клуб Стара Загора". За неявилите се,отсъствието им няма да се толерира!
                          А това, какво е?????????????????

Коментар

Митак няма ли някоя снимчица ей така да се по оплакнем малко очичките бе на рали беше нищо не си пуснал и ние простосмъртните да видим

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Венци,ще те помоля да го редактираш,защото наистина не е добра идея тва и си е един вид разидиняване,а мисля че ти въобще не си с нагласата някой да се цепи ?

Коментар

Честит имен ден на именниците.Ааа карта на Лукойл някой ако има излишна ..... вдигам 2 ръце
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X