Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Нещо, май на много лоши и строги се праИме..ааа ..ми аз пък няма да се явя довечера..а да видим
      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

При всички положения съм там имаме доста да си кажем
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

и так а я да видим кои ще сме днесаз да

Коментар

V.Vencislavov написа:
            ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!! Днес 25.10.2009 г. 17:00 ч. - паркинга на Техномаркет. Обявявам тази среща за важна и отговорна,тъй като трябва да се вземе общо - сериозно решение за бъдещо развитие,финансиране и избиране на предцедател на "Фиат Клуб Стара Загора". За неявилите се,отсъствието им няма да се толерира!
            а по семеини причини можели да отсъствам е аз немога да доида поради не зависищи от мен причини,приятно изкарване а пък мен ме чака път.Ще се видим чак след около месец.
            Фиат завинаги!!!!
            Фиат Типо-1.4 75кс.
            Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
            фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Такаааа,да направя обобщение на решенията,които взехме днес ! 1.Официалните срещи ще се провеждат всяка 2-ра и 4-та неделя на месеца ! 2.Естествено,който иска може да идва всяка неделя,но да пише в темата предварително,да се знае ! 3.Колегата zigi ще провери как стоят нещата,бензиностанции ЗАРА,да ни направят карти с отстъпка,от които пък ще влизат и пари в банка за нас.Сега за суитчерите.От тук може да видите размери: http://eshop.rally-club.net/product_...ducts_id=263А тук е обяснено как се поръчва: http://eshop.rally-club.net/privacy.phpА от тук и начин на плащане: http://eshop.rally-club.net/shipping.php
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Та, това са решенията които взехме днес колеги. Който има нещо да конкретизира и да обсъди,може да го направи в тази тема.
                Clube do Marea!

Коментар

Нека благодаря на колегата Princo за изчерпателната информация с което обобщи, дискутираните въпроси днес на важната среща.
                  Clube do Marea!

Коментар

Бялата Мареа е нова и е дизел, JTD ли е ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Опа той малкия още не е качил снимките
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                        .............3.Колегата zigi ще провери как стоят нещата,бензиностанции ЗАРА,да ни направят карти с отстъпка,от които пък ще влизат и пари в банка за нас.[/size]
                        Ехееее, вие да не се цепите нещо? За вас или за форума? Какво правите момчета?

Коментар

emzo написа:
                          Опа той малкия още не е качил снимките
                          Нали ти казах че новата мареа е ТД Не са станалаи хубави,щото батко ви Принко си е турил гсм да снима на макро режим ! Ама ще ги кача след 2-3 мин !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

naskobg написа:
                            Princo написа:
                            .............3.Колегата zigi ще провери как стоят нещата,бензиностанции ЗАРА,да ни направят карти с отстъпка,от които пък ще влизат и пари в банка за нас.[/size]
                            Наско,ставаше въпрос за тва да отиват пари за стикери,за фланелки и такива глупости.Пък и зарата си е май само в Стара Загора.Далеч сме от идеята да се цепим от форума А и въобще не е ясно дали Бензиностанция Зара ще се съгласят да ни направят такива карти.

Коментар

naskobg написа:
                              Princo написа:
                              Не ,напротив! Внасяме яснота по някои бъдещи въпроси относно нашият клуб и развитието му. Иначе ФФБ си е нашата гордост
                              Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
                                Бялата Мареа е нова и е дизел, JTD ли е ?
                                На мен що ми се стори,че отзаде пишеше SX
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X