Айде и браво се продава. Който иска да купи на emzo жи ти ди-то да прави пазарлъка на момента. Ние ще сме свидетели.
Аз го искам го взема,ама той не ми одобрява лизинговия план,който му предложих !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ами за сега малкия освен да се замисли по лизинговия план.Ако не аз да давам моя с бартера.Ама до колкото знам ти и търсиш парите така че дано да станат работите по-бързо. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ами за сега малкия освен да се замисли по лизинговия план.Ако не аз да давам моя с бартера.Ама до колкото знам ти и търсиш парите така че дано да станат работите по-бързо. :D
Ми той малкия колкото и да се замисля ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
снощи бях на панаира кучешки кебапчета с много бира и после празен джоб хаххаха
Е ми те много харни кебапите ама разбрах,че много скъпо било.Аз не съм ходил,ама разправят едни цени за разни бири по 2.20лв.и така.
Колкоооооооооо ? Аз май,панаира таз година ще го пропусна !
снощи бях на панаира кучешки кебапчета с много бира и после празен джоб хаххаха
Е ми те много харни кебапите ама разбрах,че много скъпо било.Аз не съм ходил,ама разправят едни цени за разни бири по 2.20лв.и така.
Колкоооооооооо ? Аз май,панаира таз година ще го пропусна !
Ами и Аз май така ще направя като се има в предвид,че тази вечер си взех 5 кебапчета и 5 кюфтета от магазина за 4,50 и бира за 2,40-2 литра.Нямам и време да го посетя така че това е.И да не забравя да честитя на всички заралии празника на града ни. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Мммм няма такова нещо колеги...кви са тез цени дето ги говорите Сега се връщам оит там 2 кебапчета 2 порции картофи и 3 ариани 8лв. в р-та на Ср. Езеро
Ей, кво пак сте направили бе хораа..то не е било да дойдете към моя край и да не го отнесе някоя кола...нищо-като гледам по снимките не е голяма белата...ето момент да предложа услугите си ...на адвокат, де
Коментар