Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ам немога да кага на 100 процента 4е има ма ми хареса този пят разхода дано да си остане така 4е тя моита малко сас характе рbobti написа:А какво стана с колегата profilink дали има проммяна в разхода или вървенето на колата след леката интервенция по нея Не знам за неговата,ама моята върви здраво.Мерси за интервенцията по моята.На неговата кво и правихте?А за феста ще пишем и ще се разбираме в последствие.До скоро.

Коментар

profilink написа:
      ам немога да кага на 100 процента 4е има ма ми хареса този пят разхода дано да си остане така 4е тя моита малко сас характе рbobti написа:А какво стана с колегата profilink дали има проммяна в разхода или вървенето на колата след леката интервенция по нея Не знам за неговата,ама моята върви здраво.Мерси за интервенцията по моята.На неговата кво и правихте?А за феста ще пишем и ще се разбираме в последствие.До скоро.
      Колко ти даде ?
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ми немога да кажа несъм зареждал още просто по стрелката гледах

Коментар

popara801 написа:
          Абе жалко за Левски.Много слаба игра ама поне биричката с мезенцето беше силна.тези,които не бяха с нас само може да съжаляват. Пеца днеска цял ден ти е изключен телефона или извън обхват.А щяхме да ходим до вулканизатора.аре други ден ако си свободен ще я свършим тая работа.
          бях по рабпта извън града

Коментар

strajaro написа:
            popara801 написа:
            Абе жалко за Левски.Много слаба игра ама поне биричката с мезенцето беше силна.тези,които не бяха с нас само може да съжаляват. Пеца днеска цял ден ти е изключен телефона или извън обхват.А щяхме да ходим до вулканизатора.аре други ден ако си свободен ще я свършим тая работа.
            много работиш бе
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              strajaro написа:
              popara801 написа:
              много работиш бе
              да аз съм работно момче

Коментар

брей-
                Фиат завинаги!!!!
                Фиат Типо-1.4 75кс.
                Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

bobti написа:
                  брей-

Коментар

Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                      Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
                      ами няколко коли мислим да иден на ИТАЛФЕСТА ама за В.Търново незнам допълнително ще се разберем едва ли да се идва до В.Търново

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

За ИТАЛФЕСТА ще гледам и аз да дойда
                        А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Хайде бе човек къде се загуби,дай го по сериозно
                          Фиат завинаги!!!!
                          Фиат Типо-1.4 75кс.
                          Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                          фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Абе тъпите ми шефове ме пишат все 2-ра смяна и тя е до 10:30 вечерта немога да идвам. Ама гледам тази седмица съм 1-ва смяна в неделя и май ще дойда
                            А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Fresh написа:
                              Абе тъпите ми шефове ме пишат все 2-ра смяна и тя е до 10:30 вечерта немога да идвам. Ама гледам тази седмица съм 1-ва смяна в неделя и май ще дойда
                              а дано

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

winter_sun написа:
                                Абе незнам ама не е ли по-удачно ти да дойдеш до мястото на феста щото всички търновци ще са на феста.А ние или който от нас е там ще се видим на място. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X