ам немога да кага на 100 процента 4е има ма ми хареса този пят разхода дано да си остане така 4е тя моита малко сас характе рbobti написа:А какво стана с колегата profilink дали има проммяна в разхода или вървенето на колата след леката интервенция по нея Не знам за неговата,ама моята върви здраво.Мерси за интервенцията по моята.На неговата кво и правихте?А за феста ще пишем и ще се разбираме в последствие.До скоро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
profilink написа:ам немога да кага на 100 процента 4е има ма ми хареса този пят разхода дано да си остане така 4е тя моита малко сас характе рbobti написа:А какво стана с колегата profilink дали има проммяна в разхода или вървенето на колата след леката интервенция по нея Не знам за неговата,ама моята върви здраво.Мерси за интервенцията по моята.На неговата кво и правихте?А за феста ще пишем и ще се разбираме в последствие.До скоро.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
popara801 написа:Абе жалко за Левски.Много слаба игра ама поне биричката с мезенцето беше силна.тези,които не бяха с нас само може да съжаляват. Пеца днеска цял ден ти е изключен телефона или извън обхват.А щяхме да ходим до вулканизатора.аре други ден ако си свободен ще я свършим тая работа.
Коментар
-
strajaro написа:popara801 написа:Абе жалко за Левски.Много слаба игра ама поне биричката с мезенцето беше силна.тези,които не бяха с нас само може да съжаляват. Пеца днеска цял ден ти е изключен телефона или извън обхват.А щяхме да ходим до вулканизатора.аре други ден ако си свободен ще я свършим тая работа.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:strajaro написа:popara801 написа:Абе жалко за Левски.Много слаба игра ама поне биричката с мезенцето беше силна.тези,които не бяха с нас само може да съжаляват. Пеца днеска цял ден ти е изключен телефона или извън обхват.А щяхме да ходим до вулканизатора.аре други ден ако си свободен ще я свършим тая работа.
Коментар
-
winter_sun написа:Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повечеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
winter_sun написа:Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повечеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар