то и аз незнам нямам парички ама ще видим де рано е още да се каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе тъкмо се прибирам и гледам много мнения ама само за роги и темподобни.Я кажете кога ще съберем малко парички за едно гостуване на колегата Зиги в Медово на къщата му,че само се хвали.Айде другата седмица да се организираме да ходим,че сигурно ще имам нов мотор-бегачка.За организацията става въпрос.И сега да видиме кой е ЗА да пише малко.Може и на китайски.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
z_sutrov написа:Момчета!!!!!!! Да се оглеждате за една сива стрела в зарата тея дни, че утре пристигам.Шегувам се.Аз за неделя както казах няма да мога.Ако е хубаво времето ще има риболов.Ако не е хубаво.Ще го мислим.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
popara801 написа:Абе тъкмо се прибирам и гледам много мнения ама само за роги и темподобни.Я кажете кога ще съберем малко парички за едно гостуване на колегата Зиги в Медово на къщата му,че само се хвали.Айде другата седмица да се организираме да ходим,че сигурно ще имам нов мотор-бегачка.За организацията става въпрос.И сега да видиме кой е ЗА да пише малко.Може и на китайски.
Коментар
-
kallymally написа:здравейте момчетаотдавна не съм влизала тук. кога са срещите? и от колко часа?:D :D :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар