Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Eee как бе,ще идеме Аз ще ви чакам в 07:30 ч. на Лукойл .
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      Eee как бе,ще идеме Аз ще ви чакам в 07:30 ч. на Лукойл .
      Абе да то за нас ясно,ама тия другите кво става с тях нали бяха много навити?Аз току що писах на Тянката да ни чакат в с.Труд,щото имат такава уговорка с другите от др.градове.Сутринта в 07:30 на Лукойла още веднъж и така излитаме. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги аз няма да мога да доида че ми излезе работа

Коментар

Кои ще сме днес на срещата?
          Clube do Marea!

Коментар

аз

Коментар

За мен не се знае още.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

среща ще има ли

Коментар

И този път проведохме срещата. Благодаря на колегите. Айде и се гответе за панаира
                  Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    И този път проведохме срещата. Благодаря на колегите. Айде и се гответе за панаира
                    За какъв панаир става дума?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      V.Vencislavov написа:
                      За какъв панаир става дума?
                      От петък до неделя (тази седмица) в Гълъбово ще има панаир. та говорихме с другите да ни дойдат на гости за събитието..айде народе на кибапчетата, кифтенцата...сами се обръщат на скарата, че дори и лаят като мине котка покрай тях.
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

за това живея

Коментар

Аре стига ве да не би да има кибапчита -мибапчита,кифтета-мифтета и джакузита-макузита?Чи то иаз за тва живея.Там сме ама за тази събота ли говорим? :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Аре стига ве да не би да има кибапчита -мибапчита,кифтета-мифтета и джакузита-макузита?Чи то иаз за тва живея.Там сме ама за тази събота ли говорим? :D
                            Ем, за тая събота, разбира се..нима не знаеш кога е гълъбовския панаир???? че за какво живееш още ??? и по-сериозно, че знаиш ли колко работа трябва да се свърши..да половим с Венци малко кученца от пътя, да ги...опссс..тва не си го видял
                            животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Аз съм аут за панаира,че ще пътувам извън града.А тази неделя ще се събираме ли ?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

winter_sun написа:
                                popara801 написа:
                                Ем, за тая събота, разбира се..нима не знаеш кога е гълъбовския панаир???? че за какво живееш още ??? и по-сериозно, че знаиш ли колко работа трябва да се свърши..да половим с Венци малко кученца от пътя, да ги...опссс..тва не си го видял
                                Е кво не им харесвате на кученцата?Толкова са сладички.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X