Той Венци хубаво каза, че мнозинството ще определи къде ще се ходи...брейййй..аз като гледам голямо мнозинство имаме тука..един единствен човек се е включил в допитването...ама много сте ми сериозни бе...човек да ви хване, че не знам...
Той Венци хубаво каза, че мнозинството ще определи къде ще се ходи...брейййй..аз като гледам голямо мнозинство имаме тука..един единствен човек се е включил в допитването...ама много сте ми сериозни бе...човек да ви хване, че не знам...
момчета, нещо май ви бъзика тая кака!?
Еее колега Сутров ......
Тя и тебе те е изтепосала в темата за катастрофи. Веднага ти е ударила едно коментарче гледам...........
Айде колеги,утре (неделя) кой ще идва на срещата ни в 19:00 ч. на паркинга на Техномаркет ? Пиша го така за тези които проявяват интерес а не знаят и за тези които знаят а не могат да се престрашат да дойдат
Аз съм този,който е в дъното на нещата.Аз бърках името на Сутров със Ситров ама го написах 100 пъти като в казармата и нема проблем.В неделя тоест утре в 19:00 сме на линия.До скиване... :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Няма язовир..някои хора бяхме на работа до 16.00 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 ..а други хора седяха в кафето с първите хора и ги чакаха да им свърши смяната, че да ги приберат..а сега, ако някой е разбрал нещо да вдигне ръка
та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
Коментар