Мерси,ммерси,мммерси.На всички,които пращат поздравления.Моятя малко стана като на онази реклама "Това ли е същото,че то като предишното".Ама тази има въздушни възглавници,за специални случаи.Да се надяваме,че няма да ги тествам на отваряне.Хахахаха. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Айде няма ли никой в тоя форум?Утре ще се видим ама нека да си пишем малко.Който има някакви стикери да ми носи утре че съм гол като пушка.
То ти трябва да ми носиш на мене Да видим ше има ли биричка за тебе утре
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Айде няма ли никой в тоя форум?Утре ще се видим ама нека да си пишем малко.Който има някакви стикери да ми носи утре че съм гол като пушка.
Абе да ама трябваше кали мали да ми пише да се срещнем а тя не писа нищо а аз не и знам телефона и не можахме да се разберем.Дано някой друг от форума има стикери за утре.Борката доколкото знам има само малки.Дано ми донесе поне малък че нямам нищо.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе да ама трябваше кали мали да ми пише да се срещнем а тя не писа нищо а аз не и знам телефона и не можахме да се разберем.Дано някой друг от форума има стикери за утре.Борката доколкото знам има само малки.Дано ми донесе поне малък че нямам нищо.
Ок.Аз в понеделник ще ходя да прая стикери от големите,така че ако искаш ще напрая и за тебе
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Вместо да стоите у вас, защо не сте навънка на по бира. Аз поне съм на бачкане и няма какво друго да правя и препрочитам темите във форума.
Ами до одеве бяхме на биричка ама да няма да се наливаме цяла вечер.Преглеждам форума за последно и си лягам а относно снимките които искаш да кача на новата бегачка няма как да стане щото не съм направил все пак нали знаеш сега сменям консумативи и за снимки няма време. :D
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар