Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мен и безаварийно каране,а за новата бегачка имаш един стикер от мен.
    Фиат завинаги!!!!
    Фиат Типо-1.4 75кс.
    Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
    фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Мерси,ммерси,мммерси.На всички,които пращат поздравления.Моятя малко стана като на онази реклама "Това ли е същото,че то като предишното".Ама тази има въздушни възглавници,за специални случаи.Да се надяваме,че няма да ги тествам на отваряне.Хахахаха. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колега бутни няколко снимки бе
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Колеги, кой от вас ще ходят на Люляците?Да спретнем едно събиране в Габрово и натам да се водим групичка.

Коментар

coolboby написа:
            Колеги, кой от вас ще ходят на Люляците?Да спретнем едно събиране в Габрово и натам да се водим групичка.
            Да колега coolboby идеята е добра. Айде 2-3 дена преди срещата ще се разберем по- подробно.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Ок, ще пишем по скайповете

Коментар

Айде няма ли никой в тоя форум?Утре ще се видим ама нека да си пишем малко.Който има някакви стикери да ми носи утре че съм гол като пушка.
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Айде няма ли никой в тоя форум?Утре ще се видим ама нека да си пишем малко.Който има някакви стикери да ми носи утре че съм гол като пушка.
                  То ти трябва да ми носиш на мене Да видим ше има ли биричка за тебе утре
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    popara801 написа:
                    Абе да ама трябваше кали мали да ми пише да се срещнем а тя не писа нищо а аз не и знам телефона и не можахме да се разберем.Дано някой друг от форума има стикери за утре.Борката доколкото знам има само малки.Дано ми донесе поне малък че нямам нищо.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Princo написа:
                      popara801 написа:
                      Абе да ама трябваше кали мали да ми пише да се срещнем а тя не писа нищо а аз не и знам телефона и не можахме да се разберем.Дано някой друг от форума има стикери за утре.Борката доколкото знам има само малки.Дано ми донесе поне малък че нямам нищо.
                      Ок.Аз в понеделник ще ходя да прая стикери от големите,така че ако искаш ще напрая и за тебе
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Вместо да стоите у вас, защо не сте навънка на по бира. Аз поне съм на бачкане и няма какво друго да правя и препрочитам темите във форума.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          Вместо да стоите у вас, защо не сте навънка на по бира. Аз поне съм на бачкане и няма какво друго да правя и препрочитам темите във форума.
                          Ами до одеве бяхме на биричка ама да няма да се наливаме цяла вечер.Преглеждам форума за последно и си лягам а относно снимките които искаш да кача на новата бегачка няма как да стане щото не съм направил все пак нали знаеш сега сменям консумативи и за снимки няма време. :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги,събудихте ли се вече.......А готови ли сте за срещата днес
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

честито и от мен много безааварийни километри
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Който не е ходил да гласува да отива,че в 19 часа сме на форум-среща да не сте забравили.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X