naskobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:V.Vencislavov написа:Митак ти с твоята жена ли ще си ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:naskobg написа:V.Vencislavov написа:Митак ти с твоята жена ли ще си ?Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
И сега да видя горичка от ръчички..Кой ще идва във В.Търново? Айде, поне най-късно утре да знам. А за това къде ще спите..ми нали си имате коли..постилате пред колата и готово ..хех извън шегата-наистина ми трябва точна бройка, защото сега в Търново е малко по-сложно с квартирите (кандидатстуденти, гимназисти)всичко се е юрнало към града и все квартири ше се заемат...ще видя нещо по-евтино да потърся, но няма да е мн луксозно(за едно спане все пак)а вече, който има претенции има хотелиживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun написа:И сега да видя горичка от ръчички..Кой ще идва във В.Търново? Айде, поне най-късно утре да знам. А за това къде ще спите..ми нали си имате коли..постилате пред колата и готово ..хех извън шегата-наистина ми трябва точна бройка, защото сега в Търново е малко по-сложно с квартирите (кандидатстуденти, гимназисти)всичко се е юрнало към града и все квартири ше се заемат...ще видя нещо по-евтино да потърся, но няма да е мн луксозно(за едно спане все пак)а вече, който има претенции има хотелиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар