Хаха,не бе колега naskobg, имах в предвид дали ще идва с приятелката си или сам тъй като искам да знам точната бройка на хората които мислят да идват и да остават за вечерта.
Не се смей,понякога обръщам внимание на жените не само на колите.хахаха. Абе батка кажи кой символ на Bulgarian Phonetic е въпросното "4"не мога да го намеря на клавиатурата...
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Не се смей,понякога обръщам внимание на жените не само на колите.хахаха. Абе батка кажи кой символ на Bulgarian Phonetic е въпросното "4"не мога да го намеря на клавиатурата...
Мерси много пич.И на Наско искренни извинения но наистина не знаех за "ч".Вече мога да пиша думите "чичо"и"чочарка",не че ми се е налагало да ги пиша но както и да е.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
И сега да видя горичка от ръчички..Кой ще идва във В.Търново? Айде, поне най-късно утре да знам. А за това къде ще спите..ми нали си имате коли..постилате пред колата и готово ..хех извън шегата-наистина ми трябва точна бройка, защото сега в Търново е малко по-сложно с квартирите (кандидатстуденти, гимназисти)всичко се е юрнало към града и все квартири ше се заемат...ще видя нещо по-евтино да потърся, но няма да е мн луксозно(за едно спане все пак)а вече, който има претенции има хотели
И сега да видя горичка от ръчички..Кой ще идва във В.Търново? Айде, поне най-късно утре да знам. А за това къде ще спите..ми нали си имате коли..постилате пред колата и готово ..хех извън шегата-наистина ми трябва точна бройка, защото сега в Търново е малко по-сложно с квартирите (кандидатстуденти, гимназисти)всичко се е юрнало към града и все квартири ше се заемат...ще видя нещо по-евтино да потърся, но няма да е мн луксозно(за едно спане все пак)а вече, който има претенции има хотели
Ами виж сега,мога да спя и под колата защото съм слабичък,ама ако ми намериш някоя приятелка с моята кръвна група да се топлим пък и за друго по стойностно що не.....?Ама предупреждавай на време та да знам да идвам сам ок? :D
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар