Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм под въпрос - съселчето се разболя Ако се оправи ще дойда, ако ли не няма. Изтървала съм извънредната среща жалко winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :D
    Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

а аз предлагам на ЕКО да се чакаме на Трафик няма смисъл да се мотаме из селата на Еко и после на магистралата аз естествно съм с вас така че каквото решите но мойто предложение е за ЕКО
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

kallymally написа:
        Аз съм под въпрос - съселчето се разболя Ако се оправи ще дойда, ако ли не няма. Изтървала съм извънредната среща жалко winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :D
        Да kallymally,още си съществува тази бирария и даже като съм във Велико Търново всеки път ходиме там - бира ,яка музика и е гот
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Ами където кажете , там ще се чакаме но да е към 13:00 ч.
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
            kallymally написа:
            winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :D
            Да kallymally,още си съществува тази бирария и даже като съм във Велико Търново всеки път ходиме там - бира ,яка музика и е гот
            ехе как ме зарадва, трябва да се организираме за търново тогава да я посетим. хем и през шипка ще минем за прословутите клучодържатели, хем и каране има там. отсамна страна прохода е дупка до дупка, ама през бузлуджа става и там завоите си ги бива :D :D :D има много ръчкане за който му се каравижте на какво се натъкнахhttp://topcars.bg/news.php?id=2118
            Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

kallymally написа:
              V.Vencislavov написа:
              kallymally написа:
              winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :D
              ехе как ме зарадва, трябва да се организираме за търново тогава да я посетим. хем и през шипка ще минем за прословутите клучодържатели, хем и каране има там. отсамна страна прохода е дупка до дупка, ама през бузлуджа става и там завоите си ги бива :D :D :D има много ръчкане за който му се каравижте на какво се натъкнахhttp://topcars.bg/news.php?id=2118
              Ами, хайде бе хора..какво чакате, Царевец да се мръдне от мястото си ли Но викам, ако идвате да е след 15 юни, че някои хора са в сесия до тогава и ще има яко четене ..пък и хем да ме заберете нататък с вас...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!
              животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                ...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!
                ха ха внимавай с приказките , че нема да се качиш на марийка, освен на дясната седалка :D
                Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

kallymally написа:
                  winter_sun написа:
                  ...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!
                  ха ха внимавай с приказките , че нема да се качиш на марийка, освен на дясната седалка :D
                  Ама някой ще го пита ли Венци като му отмъкна колата...ше забегна по моя край тук, пък той нека ме издирва по старозагорско. и както казва той "първо трябва да се качиш на магаре, а след тва на кон"..ами именно-първо на Мареа-та, а след тва на някое мерцедесче Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                  животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

дано

Коментар

winter_sun написа:
                      kallymally написа:
                      winter_sun написа:
                      Ама някой ще го пита ли Венци като му отмъкна колата...ше забегна по моя край тук, пък той нека ме издирва по старозагорско. и както казва той "първо трябва да се качиш на магаре, а след тва на кон"..ами именно-първо на Мареа-та, а след тва на някое мерцедесче Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                      Аха на мерцедес,друг път. Да не мислиш че в близките 6 год. ще изневеря на италиянският си стил Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      Clube do Marea!

Коментар

Браво,Венци само така Италиянците си знаят работата.А последно казвайте в 13 за неделя къде ще се 4акаме?
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги,давайте да се разбираме точно на кое място ще се чакаме в неделя
                          Clube do Marea!

Коментар

колеги аз отпадам за неделя възпрепятван съм така че без мен

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

е каква стана
                              Фиат завинаги!!!!
                              Фиат Типо-1.4 75кс.
                              Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                              фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

ами да борка идвами се ама ..пътуване към северна БГ

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X