Аз съм под въпрос - съселчето се разболя Ако се оправи ще дойда, ако ли не няма. Изтървала съм извънредната среща жалко winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kallymally написа:Аз съм под въпрос - съселчето се разболя Ако се оправи ще дойда, ако ли не няма. Изтървала съм извънредната среща жалко winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :DУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:kallymally написа:winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :DFiat Marea 1.6 16V
Коментар
-
kallymally написа:V.Vencislavov написа:kallymally написа:winter_sun - още ли съществува тази кръчма "Улицата" - Имам много хубави спомени от там :Dживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun написа:...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!Fiat Marea 1.6 16V
Коментар
-
kallymally написа:winter_sun написа:...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun написа:kallymally написа:winter_sun написа:...а kallymally, "по-оригинални" обяснения за катастрофа не бях виждала..вече имам идея кво ше кажа на куките когато блъсна Fiat-а на Венци.. тва последното не сте го видели!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар