Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неделя е по добрия ден за гледане! Тогава си е "асъл" състезанието Аз бих избрал него
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Точно това обсъждахме с приятелите ... Не е още 100% сигурно ,че ще дойдем , но ако решим ще пратя ЛС или на теб или на Х8МЕ да измислим нещо или за кафе или направо там

Коментар

ами колеги значи е решено , в неделя в 10:00 на Зарата всички едно бързо кафенце и от там на ралитоколега аз съм в първия квартал като влезнеш от Чирпан с теб може да се разберем да те чакам в началото на града
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами добре ... Само ,че още не сме решили ...Събота е първи учебен ден и т.н. ... Най-късно в събота ще ви кажа каква е хавата

Коментар

Радо в събота няма ли да ходим бре само състезанието ли ще гледаме?
            Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
              ами може да измислим нещо, ама трябва да се чуемАбе кавко ще кажете да направим срещата в събота пък в неделя направо там да се чакаме ?
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                H8ME написа:
                ами може да измислим нещо, ама трябва да се чуемАбе кавко ще кажете да направим срещата в събота пък в неделя направо там да се чакаме ?
                К’вото кажете аз мога да дойда на среща и в събота и в неделя и това ми беше първоначалния замисъл ама... решете го вие
                Fiat Uno 70SX

Коментар

ами айде колегите да кажат
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колеги, квалификациите започват от 13.30ч.!Аз ще гледам тогава да излезна от работа и се изнасям към старта!Ако искате да се чакаме някаде и да гледаме заедно!
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

standox_brava написа:
                      Колеги, квалификациите започват от 13.30ч.!Аз ще гледам тогава да излезна от работа и се изнасям към старта!Ако искате да се чакаме някаде и да гледаме заедно!
                      ми то хубоу ама да направим една срещичка примерно в 17:00 на Зарата в събота, или пак внеделя по -късничко , не че нещо ама в неделя да ставам в 9:30 някакси не ме кефи
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

И като те мързи да станеш в 9:30 няма да гледаш ралито ли кво...? Аз мога да предложа да се видим преди ралито да пием по едно кафе набързо и да ходим вкупом да гледаме, а след ралито да направим една срещичка в неделята вечерта
                        Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
                          И като те мързи да станеш в 9:30 няма да гледаш ралито ли кво...? Аз мога да предложа да се видим преди ралито да пием по едно кафе набързо и да ходим вкупом да гледаме, а след ралито да направим една срещичка в неделята вечерта
                          хахаххаххахх абе ти четеш ли темата нали по - нагоре се разбрахме да се видим в неделя в 10:00на зарата А аз само да кажа че в неделя ще имам работа и ще се върна в града чак вечерта така че ако се разберем нещо да се видим аз предлагам в 19:00 часа на Зарата
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

уффф както и да е НЕДЕЛЯ 10 НА ЗАРАТА а там ще се разбираме за вечерта
                            Fiat Uno 70SX

Коментар

Колеги ... можете ли да ме упътите към Зарата... Досега не съм ходил там , най-много до КАТ да се оправя .. П.С. Ще дойдем с едно ауди а4, не че нещо,ама имам един бръмбук на гумата и не ми се рискува

Коментар

Мммм колега имаш ми телефона!Звънкаш и ще дойда да те взема от Железник ако искаш?
                                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                                Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Working...
                                X