Да ,интересува ме.Вече чух за него и разбрах,че преди това е бил в Железник(аз живея там).В неделя ходих да го потърся, но не го открих а и един местен ,който попитах не знаеше къде се намира.Ще съм ти благодарен за упътването.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
strahilbg написа:Да ,интересува ме.Вече чух за него и разбрах,че преди това е бил в Железник(аз живея там).В неделя ходих да го потърся, но не го открих а и един местен ,който попитах не знаеше къде се намира.Ще съм ти благодарен за упътването.
Коментар
-
H8ME написа:Тази събота и неделя на пътя към зора тука в Ст. З.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:H8ME написа:Тази събота и неделя на пътя към зора тука в Ст. З.Fiat Uno 70SX
Коментар
-
Нахален в никакъв случай! Даже по хубаво повече хора ще сме! Значи Ралито е събота и неделя!Точни часове не мога да ти кажа но обикновенно събота е от към 12-13.00 до към 17.00(квалификации)!В неделя е самото състезание и е от 10-11.00 до към 14.15- часаВ събота сутринта от 10 мисля, че беше пред общината в СТЗ се събират всички коли,записват се слагат се номерата им и т.н. и след това заминават към писата която е от СБА Ст. загора до разклона на кв. Зора посока Бургас! Надявам се, че съм бил полезенLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар