Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ,интересува ме.Вече чух за него и разбрах,че преди това е бил в Железник(аз живея там).В неделя ходих да го потърся, но не го открих а и един местен ,който попитах не знаеше къде се намира.Ще съм ти благодарен за упътването.
    Фиат Мареа 1.8i бензин и метан

Коментар

strahilbg написа:
      Да ,интересува ме.Вече чух за него и разбрах,че преди това е бил в Железник(аз живея там).В неделя ходих да го потърся, но не го открих а и един местен ,който попитах не знаеше къде се намира.Ще съм ти благодарен за упътването.
      ами и аз живея в железник колега , да за същия става въпрос. Надявам се да успееш да разбереш от ’’ картата" която ти нарисувах , караш по уличката сервиза му се намира в ляво , той има една Ланча Делта сива , обикновенно е пред гаража. В дясно има една ниска бяла оградка, дано да успях да ти обясня и да си ме разбрал.
      Прикачени файлове
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Разрбрах много добре.Благодаря ти и лек ден.
        Фиат Мареа 1.8i бензин и метан

Коментар

Колеги има ли навитаци да се съберем в събота и да ходим вкупом на ралито, айде ако искате да се разберем нещо да пием кафе сутринта да кажем и след това да отпрашваме към "пистата"
          Fiat Uno 70SX

Коментар

Рали ? Какво рали ? Кога и къде ?

Коментар

Тази събота и неделя на пътя към зора тука в Ст. З.
              Fiat Uno 70SX

Коментар

Колегии...аз не мога.... до 14.00 съм на работа ;(
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

H8ME написа:
                  Колега, по-голяма снимка не можа ли да сложиш в подписа!? Редактирай си го съгласно правилата на форума! То вярно, че крайния срок е 15.09. ама това пък е прекалено вече...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    H8ME написа:
                    Колега, по-голяма снимка не можа ли да сложиш в подписа!? Редактирай си го съгласно правилата на форума! То вярно, че крайния срок е 15.09. ама това пък е прекалено вече...
                    Дзвиньовам са веднага си го изправям... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Fiat Uno 70SX

Коментар

standox_brava написа:
                      Колегии...аз не мога.... до 14.00 съм на работа ;(
                      Ти губиш... ама не се кахъри толкоз ние ще снимаме и ще правим клипчета после ще ти ги пускаме
                      Fiat Uno 70SX

Коментар

Хах... идиотян...аз ще дойда на ралито ама няма да мога да пия кафе сутринта! Това имах предвид...А и м/удругото наш Ивелинчо е съдия
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

хах сериозен ли си бе начи да пускам уното ще го подкупя с 1 каса бира и гаранция аз съм първи
                          Fiat Uno 70SX

Коментар

Дайте повече инфо за туй рали ... Начален час, маршрут , къде ще пиете кафе ... Пък може и ние да дойдем (ако ставам нахален се извинявам предварително )

Коментар

Нахален в никакъв случай! Даже по хубаво повече хора ще сме! Значи Ралито е събота и неделя!Точни часове не мога да ти кажа но обикновенно събота е от към 12-13.00 до към 17.00(квалификации)!В неделя е самото състезание и е от 10-11.00 до към 14.15- часаВ събота сутринта от 10 мисля, че беше пред общината в СТЗ се събират всички коли,записват се слагат се номерата им и т.н. и след това заминават към писата която е от СБА Ст. загора до разклона на кв. Зора посока Бургас! Надявам се, че съм бил полезен
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Разбира се ,че беше полезен .. Сега възниква въпроса в събота или в неделя да идваме , но ще го решим ... Надявам се да се видим там , а пък ако не , здраве да е ... На италфеста 100% ще присъствам и се надявам да наваксам пропуснатите срещи в СтЗ

Коментар

Working...
                                X