Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е колеги най накрая се видяхме.Не помня вече колко срещи пропуснах А как се прибрах само - с един светещ фар(то и другия свети ама не на пътя) - а за първи път карам нощно време.Като се върна след две седмици (08-09.09.2007)да направим някаква срещичка

Коментар

айде колеги време да направим една срещичка и тази неделя по някоя време. Имам да се хваля, боядисах си джантата и нов почлен на клуба си имаме той трябва да се писал тук някъде ама незнам
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ето ме пак в СТЗ :D Относно срещата съм ЗА.

Коментар

И аз ще съм на линия с кола или без..!!!
          Lancia Lybra 2,4JTD '03
          Фиат Браво 1.9TD75 '97
          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava написа:
            И аз ще съм на линия с кола или без..!!!
            е добре дошъл бе ти се завърна , как са колежките .........ъъъъъъъ.. тва де лекциите
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Еми как да са! Супер като фиат срещите
              Lancia Lybra 2,4JTD '03
              Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

айде на среща в неделя 09.09.2007 в 19:00 на Зарата
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Идаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ! :D само си мисля че тая зара вече трябва да я сменим че нещо мн вятър духа май... да не земе да ми отвее колицата че незнам :D п.с. и радо да не си посмял да доидеш с алфата че тоя град...
                  Fiat Uno 70SX

Коментар

Аиде в 19.00 на Зарата...!
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

еее колеги още една срреща минана някой хора им писаха актове ама каквото такова да сме живи и здрави , аде и новите да се включат и те
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами аз съм от Стара Загора,вече горд собственик на Фиат Мареа 1.8i на метан и с кеф ще стана член на клуба, ако има такъв в града. И да използвам момента да питам има ли читав сервиз на Фиат в града да си подменя стандартните при нова покупка филтри,ремъци, ролки и т.н.Благодаря и до скоро.
                        Фиат Мареа 1.8i бензин и метан

Коментар

soulkeeper написа:
                          еее колеги още една срреща минана някой хора им писаха актове ама каквото такова да сме живи и здрави , аде и новите да се включат и те
                          За какво пък са им писали актове?Мене пак ме хвана яд ,че не можах да дойда... Ама имаше панаир тук и гости идваха На 6 октомври сме на линия на ИталФеста

Коментар

Еми значи тогава ще се видим!
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

strahilbg написа:
                              Ами аз съм от Стара Загора,вече горд собственик на Фиат Мареа 1.8i на метан и с кеф ще стана член на клуба, ако има такъв в града. И да използвам момента да питам има ли читав сервиз на Фиат в града да си подменя стандартните при нова покупка филтри,ремъци, ролки и т.н.Благодаря и до скоро.
                              ами колеге срвиз има добър долу в АПК-то казва се Иван човека аз лично съм много доволен.малко е сложно за обяснение точно къде се намира но ако си зайнтересован пиши ще пробвам да ти обясня
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

MrElectro написа:
                                soulkeeper написа:
                                За какво пък са им писали актове?Мене пак ме хвана яд ,че не можах да дойда... Ама имаше панаир тук и гости идваха На 6 октомври сме на линия на ИталФеста
                                Щото е тъмно пък тъпите куки не са си пуснали лампите да ги виждаме от далече... как не ги е срам
                                Fiat Uno 70SX

Коментар

Working...
                                X