Е колеги най накрая се видяхме.Не помня вече колко срещи пропуснах А как се прибрах само - с един светещ фар(то и другия свети ама не на пътя) - а за първи път карам нощно време.Като се върна след две седмици (08-09.09.2007)да направим някаква срещичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами аз съм от Стара Загора,вече горд собственик на Фиат Мареа 1.8i на метан и с кеф ще стана член на клуба, ако има такъв в града. И да използвам момента да питам има ли читав сервиз на Фиат в града да си подменя стандартните при нова покупка филтри,ремъци, ролки и т.н.Благодаря и до скоро.Фиат Мареа 1.8i бензин и метан
Коментар
-
soulkeeper написа:еее колеги още една срреща минана някой хора им писаха актове ама каквото такова да сме живи и здрави , аде и новите да се включат и те
Коментар
-
strahilbg написа:Ами аз съм от Стара Загора,вече горд собственик на Фиат Мареа 1.8i на метан и с кеф ще стана член на клуба, ако има такъв в града. И да използвам момента да питам има ли читав сервиз на Фиат в града да си подменя стандартните при нова покупка филтри,ремъци, ролки и т.н.Благодаря и до скоро.
Коментар
-
MrElectro написа:soulkeeper написа:еее колеги още една срреща минана някой хора им писаха актове ама каквото такова да сме живи и здрави , аде и новите да се включат и теFiat Uno 70SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар