Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

phoenix написа:
    е сега какво няма една Темпра....добреееее, значи ще минем август да направим пак една снимка и с нашата лимузина пък може и да почерпите
    ха с една бира ли ще ни плашиш разбира се, че ще направим някоя др.снимка
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

phoenix написа:
      е сега какво няма една Темпра....добреееее, значи ще минем август да направим пак една снимка и с нашата лимузина пък може и да почерпите
      хаха само да не стане по една каса че неможеш се прибра
      Fiat Uno 70SX

Коментар

айде старазагорци др. седмица да не забравите тррябва да направим една срещичка Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Абе колеги ще правим ли нещо тая неделя или пак ще се направим на несериозни...
          Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
            Абе колеги ще правим ли нещо тая неделя или пак ще се направим на несериозни...
            разбирасе в неделя 29.07.07в 19:30 примерно на Зарата пак ще се чакаме
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз имам друга идея! Фиат срещата да си я направим през деня в НЕДЕЛЯ на Аквапарка в Овощник! http://waterland-bg.com/index.html
              Lancia Lybra 2,4JTD '03
              Фиат Браво 1.9TD75 '97
              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava написа:
                Аз имам друга идея! Фиат срещата да си я направим през деня в НЕДЕЛЯ на Аквапарка в Овощник! http://waterland-bg.com/index.html
                хитряга си ти ей, много дебело идвало там бре брат 10лв. вход не ти дават нищо да внасяш всичко си го копуваш от вътре и ядене и пиене и аде стане тя една 30лв. за един ден много
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Скоро няма ли да има някакво събиране ? Примерно първите седмици на септември , щото тогава съм 80% сигурен ,че ще дойда

Коментар

Как я карате колеги?Прибрах се за една седмица,и ако има среща на 26.08 непременно ще дойда.

Коментар

Uno Stz написа:
                      Как я карате колеги?Прибрах се за една седмица,и ако има среща на 26.08 непременно ще дойда.
                      И да няма ще направим щом си се прибрал , а виж иначе какво си направихме ние междувременно http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18221
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

айде колеги 26.08.2007г. на Зарата да се ввидим , аз ще съм без типока но се надявам да съм пак с италиански представител или най-лошия случай френски хаххахх
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

За жалост ще сте без мен....още съм на лекции.....ама какви колежки имам....малиииии.....!
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

За жалост ще сте без мен....още съм на лекции.....ама какви колежки имам....малиииии.....!
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

В колко часа Аз може да дойда с уното ако не ме остави някъде :D,че не знам с какво ще ме "изненада"

Коментар

О да часа съм забравил да пиша 20:00
                                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                                X