Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги как мина срещата.Аз пак не можах да дойда за съжаление (този път правихме ремонт вкъщи и трябваше да свършим)H8ME дойде ли някои от Казанлък

Коментар

Еми колеги! Кво да ви кажа.....бяхме аз и колегата H8ME! Никой друг не дойде..... жалко! Другия път!
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Стана перфектна среща 200 - 300 коли бяхме няква лудница беше, само дето за да ги видиш сичките тия 200 - 300 коли трябваше да вкараме по 7-8 големи водки :D ... СУПЕР ИЗЛАГАЦИЯ ЕИИИИИИИ стягайте се бе хора как може такова нещо аз и standox_brava... ама пък поне разхлопахме байпасите с него :D :D :D
        Fiat Uno 70SX

Коментар

Ох....още ми е тежко ей....тез жени нямат срама бе.....поне малко да бяха помислили за нас....
          Lancia Lybra 2,4JTD '03
          Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

имаше яки мацки ли мрснци не ви е срам, а аз тука заточен в Свищов аде другият път се надявам да сме повече ,колегите сигурно са имали работа , те се и позагубиха нещо но нормално поздрави на всички
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

абе зарали какво замлкнахте , кажете нещо.Имам дна дея айде да направм реброяване за да с сверм малко часовнцте кой посещава темата и колко хора можем да очакваме по срещи 1. soulkeeper-Fiat Tipo
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

2.standox_brava - Fiat Brava
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

3.Коста - Fiat Tipo
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги лоша новина.От понеделник съм в командировка .През 2 седмици (за събота и неделя) ще се връщам,ама нищо не се знае Дано да успея се върна за някоя среща4.Uno Stz - Fiat Uno

Коментар

1. soulkeeper-Fiat Tipo2.standox_brava - Fiat Brava3.Коста - Fiat Tipo4.Uno Stz - Fiat Uno
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

5 tache - fiat bravo
                        Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

е ми ко му плащаш 5 човека е добре ама ве се загубихте нещо кажете как е стандокс брава се агуби и той а ще има шамари
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Мммм не съм се изгубил...тук сам си! Казвай кога си в стз да ударим по едно кафе....аз мисля тази събота да озвучавам Брадвата
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Еи мене май ме забравихте... и аз съм тука бре :D 6. H8ME - Fiat Uno (ferrari)
                              Fiat Uno 70SX

Коментар

standox_brava написа:
                                Мммм не съм се изгубил...тук сам си! Казвай кога си в стз да ударим по едно кафе....аз мисля тази събота да озвучавам Брадвата
                                точно се прибрах от Свищов и съм тука кажи кога ще се чуем ще я узвочим бе колко е брава :P
                                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                                X