Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Утре със сигурност ще са записани на диск.Днес нямах време да ги взема,сори за което!Останаха в бачкането на бащатаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Dikata_BG написа:Колеги какво ще кажите утре да се съберем за по кафе към 20:30h когато повечето ще ме свободни?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
popara801 написа:Ей,братлета намерих си същото купе със същия цвят и ще ми излезе по на далавера да му мушна моя мотор.След това съм на линия. Да се надяваме всичко да мине по ноти като на операция.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:popara801 написа:Ей,братлета намерих си същото купе със същия цвят и ще ми излезе по на далавера да му мушна моя мотор.След това съм на линия. Да се надяваме всичко да мине по ноти като на операция.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:popara1 прибрал си бегачката тази вечер минах от там мислейки че си там и видях че си я прибрал къде го намери купето и мислиш ли че ще ти е по евтино и по добро от твойтоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:vaskoni_1980 написа:popara1 прибрал си бегачката тази вечер минах от там мислейки че си там и видях че си я прибрал къде го намери купето и мислиш ли че ще ти е по евтино и по добро от твойтоДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар