Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

winter_sun написа:
    zigi написа:
    P.S не се надявайте на пияни студентки-исторички за прохладната търновска нощ..сесията свърши и всички са се прибрали по градовете си
    ами щом няма да има пияни студентки закакво да идваме
    Абе за мене няма ли да има нещо трезво все пак аз не пия.хахаха ама вода от пералнята щото не и знам мезето...Абе ще се оправяме по някакъв начин Е, то пияни студентки няма да има, но по кръчмите все нещо пияно ще се намери...те търновските моми смучат алкохола като стари партизани..ако не вярваш питаи Венци, той има опит [/quote]
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

z_sutrov написа:
      popara801 написа:
      emzo написа:
      Вляво от 1.
      Мерси много пич.И на Наско искренни извинения но наистина не знаех за "ч".Вече мога да пиша думите "чичо"и"чочарка",не че ми се е налагало да ги пиша но както и да е.
      Следващият път да си носиш клавиатурата като се видим. Ще ти драсна едно "Ч" с лак там където се намира, че знам ли след някоя бира може и да го забравиш пак къде се намира.
      Абе между другото аз въобще не съм знаел къде се намира ама като съм срамежлив и не питам.хаха
      FIAT BRAVO 1.6
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги аз няма да идвам в Велико Търново ще пътувам за Хасково така че в неделя ще се видим и ще разказвате как е минал срещата и ейй да носите фотоапарат че да гледаме снимки после
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

да направим един преговор кой ще идва и кой неаз съм твърдо да

Коментар

в неделя мога да мина да ви видя
            fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
            ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
              в неделя мога да мина да ви видя
              ами заповядай от 19 часа

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

До всички кандидат-търновци! Значиии....звъннах до този хотел дето споменах..но копеленцата са вдигнали тарифите...искаха от порядъка на 40лв и нагоре..а не си заслужава..та..последният вариант..намерих една нощувка за 10лв на човек..май е апартамент..разбрах се с човека утре ше му звъннем като пристигнете...тва е
                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                  До всички кандидат-търновци! Значиии....звъннах до този хотел дето споменах..но копеленцата са вдигнали тарифите...искаха от порядъка на 40лв и нагоре..а не си заслужава..та..последният вариант..намерих една нощувка за 10лв на човек..май е апартамент..разбрах се с човека утре ше му звъннем като пристигнете...тва е
                  Ама вие ще спите ли? Те да не идват да спат в Търново. Трябва да се разбиете по кръчмите, после на някоя пейка дремвате за по час и се прибирате.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    winter_sun написа:
                    Ама вие ще спите ли? Те да не идват да спат в Търново. Трябва да се разбиете по кръчмите, после на някоя пейка дремвате за по час и се прибирате.
                    Мен ако питаш направо да си постелят по едно чердже пред колите и тва е ама хайде като цивилизованите хора да бъдем
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

z_sutrov написа:
                      winter_sun написа:
                      Вие няма ли да дойдете с нас или пак планове за другаде?Айде навивайте се и утре вечер срещата за заминаването ни е 18:00часа на паркинга на бирената Загорка. :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На работа съм. Иначе с най-голямо удоволствие.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

неделя сме всичките нали?

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            неделя сме всичките нали?
                            Дано
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колеги свиркайте по пътищата бе. Синьо Браво СТ 7878 АМ. Без стикер съм. Надявам се скоро да си взема
                              А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Какво ще кажете да се съберем тази вечер за по 1 кафе към 7и30
                                Subaru B9 tribeca 3.0
                                Peugeot 307 04
                                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                                X