Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov написа:
    Колеги, нещо не пишете тази вечер.....Който пие вееr мога да му кажа едно наздраве
    и от мен имаш едно наздраве

Коментар

С кои засега ще опъваме юздите към Велико Търново в събота?
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

колеги за лятната среща за другите несам сигорен но аз сте ходя със сигорност , и сигорно ще мина през Стара Загора затова ще даржим връска
        Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

popara801 написа:
          emzo написа:
          Вляво от 1.
          Мерси много пич.И на Наско искренни извинения но наистина не знаех за "ч".Вече мога да пиша думите "чичо"и"чочарка",не че ми се е налагало да ги пиша но както и да е.
          Следващият път да си носиш клавиатурата като се видим. Ще ти драсна едно "Ч" с лак там където се намира, че знам ли след някоя бира може и да го забравиш пак къде се намира.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

V.Vencislavov написа:
            С кои засега ще опъваме юздите към Велико Търново в събота?
            ами аз съм единия ама от колкон часа ще тръгваме това е по интересно защото аз съм на работа в събота

Коментар

vav nedelq 6te ima li zbirka vav 19 4esa vav stzПисането на кирилица е задължителноМодераторски екип fiat-bg.org

Коментар

вероятно да

Коментар

дано стане че много изкам да дойда

Коментар

Дано някой го прочете това нещо днес...значииии...знам, че ще идват 3 човека...намерих в нета няколко обяви за нощувки(или днес или утре ще звънна да видя за кво иде реч)..но намерих и нещо друго...един хотел Стадиона му казват(щот е до стадиона ни и между другото търновци там се събират ) та дали са следните оферти - двойна стая 34лв; тройна 30лв; и апартамент 44лв.....според мен ако сте 3 наистина е по-добре да си вземете апартамента..грубо казано на калпак от населението идват 15лв...а те и нощувките по квартирите няма да са по евтини. И ноля ви наистина ми дайте някакъв резултат..то моя gsm номер го нямате ама на Венци смятам го имате..та обадете му се или..де да знам кво правете. Но все пак да знам какви са ви желанията, че да видя мога ли да ги удовлетворя P.S не се надявайте на пияни студентки-исторички за прохладната търновска нощ..сесията свърши и всички са се прибрали по градовете си
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

profilink написа:
                      vav nedelq 6te ima li zbirka vav 19 4esa vav stz
                      До колкото разбрах ще има среща.Тези дето отиват в Търново до 19 часа ще се върнат
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

по принцип ще се върнем за срещата в неделя

Коментар

ок

Коментар

Ще гледаме да сме на срещата
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

P.S не се надявайте на пияни студентки-исторички за прохладната търновска нощ..сесията свърши и всички са се прибрали по градовете си [/quote] ами щом няма да има пияни студентки закакво да идваме

Коментар

zigi написа:
                                P.S не се надявайте на пияни студентки-исторички за прохладната търновска нощ..сесията свърши и всички са се прибрали по градовете си
                                ами щом няма да има пияни студентки закакво да идваме [/quote] Е, то пияни студентки няма да има, но по кръчмите все нещо пияно ще се намери...те търновските моми смучат алкохола като стари партизани..ако не вярваш питаи Венци, той има опит
                                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Working...
                                X